lørdag 29. august 2009

Nettdebatten svar til Emil Mona :

Sakset fra Søt-Trøndelag, som er så trege / sensurerer så sterkt at en NETDEBATT blir meningsløs, det ville ha vært raskere å få det trykket i Adresseavisen, på papir!

"Greitt å irritere 07.07.09 - 14:04
Så lenge Arbeiderpartiet hopper i stolene, enten det er i Meldal eller i Orkdal, partiet driver på landsbasis! Men det er blitt alt for SATT, for treigt og besteborgerlig, og mangler evnen til å LYTTE til vanlige folk. Arbeiderpartiet har blitt fange av sine egne planer, planer lagt for lenge siden, uansett om verden forandrer seg lynkjapt hver eneste dag. FrP kommer til å gjøre det annerledes..... Av: Erik Prestmo

Aksjer på salg. 28.08.09 - 10:40
Ved å privatisere store deler av den norske velferdsstat, skape inflasjon og gi skattegaver til de rikeste? Av: Emil Mona"


Hei Emil! Ja, slik blir det.

Arbeiderpartiet og venstresida i norsk politikk har selv solgt ut arvesølvet.

For så vidt har Arbeiderpartiet selv startet den prosessen for lenge siden, og heller gått i allianse med de rikeste (Røkke....)

Folk flest har mistet tålmodigheten med de rød-grønne og smålige barnehagepassere som man møter alle vegne i kommunalt og statlig byråkrati.

Dersom det er viktigere å få til forbud mot alt som er nytt eller som kan TENKES å ha en slags miljømessig konsekvens :
- og her er rekka lang - skateboard, snøscooter, vannscooter, soft-air, rambokniver, bali-song kniver, sprettert, armbrøst, rognebær-rør - forbud forbud og atter forbud!

Dersom DET er viktigere enn å signalisere at man kommer vanlige folk i møte, at man lar dem leke seg litt, og at man heller straffer de som begår alvorlige lovbrudd, innklusive lovbrudd med alt det nye og forbudte...

Dersom forbudene er viktigere enn å berge viktige ting som du peker på, velferdsstaten, innflasjonsfrykten og holde skattenivået på topp, da taper dere!

Du må bli med å legge en smartere taktikk for å vinne oss tilbake, vi er blitt lei av dere!

Men ærlig talt : tror du egentlig at byggverket som er bygd siden 1935 er så svakt at det bryter sammen med en gang?

Tror du at Siv er dum nok til å rasere det de fleste er sånn passe fornøyd med? Jeg tror ikke det - hun har nok tenkt å sitte lenge..........

Men hun er smart nok til å signalisere at det er bedre å bruke en del av alle pengene vi har pumpet opp av Nordsjøen på oss NORDMENN, enn å søle dem vekk utenlands, enten på feilslåtte "uhjelptiltak" eller på å gi statsstøtte til amerikansk økonomi, ved å ofre og kaste vekk penger på New York-børsen, og HVA ER DET SOM ER SÅ GALT MED DET?

Godt valg, fasiten får vi om kort tid!


Dette innlegget ble forsøkt innsendt til Søra for et par dager siden i noe kortere utgave.........

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten