fredag 1. januar 2010

Arne Grønset er en merkelig person!

Morgenkaffen i halsen?
Det tror jeg mange fikk med nyttårsaftens Sør-Trøndelag!

Nok en gang har Arne Grønset greidd å snu en sak ettertrykkelig på hodet: ER Orkdal 2040 toppstyrt?

Nei Arne, i motsetning til din tid som ordfører, Orkdal 2040-prosessen er det eneste eksempel i nyere tid på en politisk prosess hvor velgerne inviteres direkte inn til å delta i prosessen, i motsetning til det vi er vant til, spesielt fra din side, lobbyvirksomhet og bakspill på bakrommet!

Dette må være det nye tusenårets verste skivebom!

Grønsets argumenter i dagens ST vil nok bli imøtegått og tilbakevist.

Det er imidlertid typisk at dette forsideoppslaget IKKE legges ut på nett hos ST, slik at vi velgere kan starte en virkelig ikke-toppstyrt prosess og gå i debatt med Grønset direkte.

Grønset utfordres herved til å svare hos Orkanger Vels gjestebok og forsøke gi en begrunnelse på hvorfor Orkdal 2040 skal kunne karakteriseres som TOPPSTYRT, i motsetning til andre vedtak han har gjort seg til talsmann for.

Var feks E-39 og vedtaket om å kreve inn bompenger på forskudd, på den gamle veien, FØR det var tatt et spadetak et eksempel på en ikke-toppstyrt prosess?

Så vidt jeg kan se av nyere politisk historie i Orkdal, står nettopp AG tilbake med en solid track-record for å fronte toppstyrte prosesser, feks flere forslag om å ta en annen"indrefilet", nemlig Idrettsparken, bygge den full av skoler, boliger og alt mulig annet, og det i flere omganger med stadig nye og villere forslag, og flytte idretten helt ut av sentrum....

Nå vil AG ta den siste indrefileten også og har så stort hastverk at han krever å få gjøre det uten debatt, og uten å lytte til råd fra hverken eksperter eller sine velgere!
 
Blogglisten