tirsdag 21. august 2007

Salg og fusjon uaktuelt

Salg og fusjon uaktuelt
Et klart flertall i Orkdal kommunestyre har slått fast at det er uaktuelt å så mye som vurdere fusjon eller salg av Orkdal Energi (sakset fra Sør-Trøndelag den 30.juni)


http://www.avisa-st.no/arkiv/orkdal/article887840.ece


Og politikernes løfter er verdt....?

INGENTING!

Et nytt kommunestyre, med annen sammensetning, og under ledelse av FrP, med Larsen i stolen, vil ikke være bundet av dette vedtaket, hverken FORMELT eller praktisk.

Det står det nye kommunestyret fritt å ta opp hva man måtte ønske.

Og Larsen har som kjent som ideologisk prinsipp å selge absolutt alt av kommunens eiendom, uansett om det er selve gullegget, Sarepta's krukke, som aldri blir tom og som kommer til å gi Orkdal Kommune velkomment overskudd og tilskudd til evig tid.

Det bør velgerne ha i minnet, og ikke minst: de ansatte ved Orkdal E-verk!

Godt valg!

Erik Prestmo

mandag 20. august 2007

Vi venter..... og venter.... og venter.....

Vi venter..... på den varslede anmeldelsen......

Og på at Torstein Larsen skal demonstrere for all verden at han gir en stor F! i sitt eget parti's rop etter flere ressurser til polititet!

For det er nettop slik vi skal gå fram, for å sørge for at det aldri, aldri i livet kommer til å bli ressurser NOK til det norske politiet, ved å løpe til politiet og tvinge etaten til å bruke penger på å behandle noe som i utgangspunktet var en storm i et vannglass.

For hva er sakens realiteter? Jo en lokalpolitiker har en fortid, ikke bare som menneske, men også som politiker i et annet parti.

Og en fortid som lokalpolitiker hvor han personlig har angrepet alt og alle, og stått opp med forslag om å legge ned folks arbeidsplasser, på tross av at vi alle veit at det ikke bare er behov for disse plassene i dag - og at behovet kommer til å eksplodere når Larsen's egen generasjon blir pleietrengende....

De som kjenner til bakgrunnen og helsesituasjone vil vite at Larsen nok selv kommer til å stå langt fremme i akkurat den køa - derfor er det meget merkelig at han nekter å svare på spørsmål om helsetilstand og om han overhodet er i STAND til å utføre en heldags kontorjobb som ordfører....

En sak: SKJEMMES Larsen av å være ufør? Synes han andre også skal skjemmes av det? Skjemmes han så mye at han vil politianmelde alle som sytrer seg offentlig om situasjonen?

Larsen vil ikke snakke om slikt - han vil kontrollere hva andre snakker om, og han vil i allefall ikke snakke om hvorfor han plutselig måtte melde seg ut av Høyre.

Han vil med alle midler forhindre at NOEN snakker om dette og vil bruke grove midler for å få det til. Men han vil ikke selv ta ansvaret for grovjobben.

Så for å løpe fra ansvaret , løper han til politiet - dvs det vakke sant det heller! Like lite som mesteparten av alt det andre Larsen har snakket og snakket om de siste 8 åra. Det er nok mest varm luft..........

Og i mellomtiden sitter vi her og venter på en politianmeldeles av den ytringsfriheten som den norske grunnloven garanterer oss alle.

søndag 19. august 2007

Tuppen og Lillemor

Bondetuppene i Sør-Trøndelag-redaksjonen kan se her:http://www.facebook.com/group.php?gid=2401247647

"Vi som er i mot Vigrid" og lære litt om hvordan ytringsfriheten ivaretaes i et moderne samfunn.

I tillegg kan de lete etter og lese litt på hjemmesidene som utfordres av denne gruppa, sidene til VIGRID, hvor ytringsfriheten settes på prøve hver eneste uke.....

Forresten, jeg har ikke sett at Torstein Larsen har registrert seg som motstander av Vigrid på Facebook.

Ettersom han til stadighet utfordres til å ta avstand fra all rasisme - gang på gang hvert eneste år, oppfordres han herved til å gjøre det, og følge mitt eksempel!

Så kan han sove litt roligere, med et mer avklart forhold til Vigrid, rasisme og ny-nazisme...........

Og S-T redaksjonen: en er på ingen måte FERDIGUTDANNET når man har gjort ferdig en journalist-utdannelse, en må følge med hver eneste dag.
Verden forandrer seg hele tiden og det man en gang lært, er ikke lenger helt sant!
:-)
 
Blogglisten