onsdag 4. mai 2011

Debatten om "Endelig heim" og Moan Velforening.


Jeg tok en sving for å dokumentere dagens status på boenhetene, fior å få et inntrykk av hva man kan forvente seg midt i et velregulert boområde.
Dersom det er dette man kan forvente seg - gange 6 eller gange 10, bør det være klart for flere at denne saken nå løftes ut av kommuneadministrasjonen, ut av NAV'et og ut av det NÅVÆRENDE formannskapet og Kommunestyret.Dette blir en valgkampsak, det er urimelig å planlegge å dytte slike problemer inn i et boomeråde med svært mange småbarn.Jeg har mange flere bilder, og kommer til å gjennomdukumentere dette i tiden framover og følge opp dersom man gjør alvor av å bygge en ghetto i ytterMoan!

En boenhet

 Slik holder Orkdal Kommune orden.......

 Her har nok inventaret gått rett ut gjennom vinduet....

Disse linjene er IKKE et angrep på beboerne, dette er Orkdal Kommune og NAV's ansvar, dette er beboere som i følge NAV'et hqar behov for oppfølging.

Vi ser her i hvor stor grad de som sitter med det overordnede ansvaret gjør jobben sin. Og legg mnerke til, dette er hva vi ser på 50 meters hold. Verre ville det være i et bomiljø, med små barneføtter og sprøytespisser....

Det finnes bare EN begrunnelse for å følge det politiske flertallet og samle disse boenhetene på ett område, og anlegge det de kaller en "endelig heim" : det er for å spare penger. I stedet for å reise rundt til 6 forskjellige lokalsjoner, kan man kjøre hjullasteren til en adresse og ta alt på en gang.

Det er ikke rart Moan Velforening protesterer!
 
Blogglisten