mandag 15. juni 2009

RETTFERDIG?

Det er visst et fremmedord det også. - for enkelte.

Eller kanskje det er slik at dersom det eksisterer en juridisk MULIGHET, for å tvinge fram denne togferden, så tar man den og driter i alt annet?

Siterer et lite klipp til fra debatten i Sør-Trøndelag i dag også:

" Hva med litt ydmykhet? 27.05.09 - 16:08

Synes de som bestyrer Thamshavnbanen kunne vært litt mer ydmyke.
Overganger på Fannrem og ved Follo burde sikres med bom.
Overganger der det ferdes mye barn og fotgjengere, feks ved Evjen skole, burde ha lydsignal.

Hvem blir tøff i språkbruken den dagen det skjer en ulykke med personskade?
Av: evjensbygg"Så godt, så enkelt, så ærlig kan det sies, og såpass omsorg for andre og andres barn må det da gå an å ha, at man kan si seg enig i dette?

Vi kan gjerne si det slik: debatten i Sør-Trøndelag og debatten her og andre steder der folk treffes, garanterer at den dagen det virkelig skjer en stygg ulykke og barn blir skadet, så forhåndsvarsler vi at det vil bli stilt alvorlige krav mot banen! Og det gjelder HELE strekningen ikke bare Evjen / Klementsmoen.

Dersom det er umulig å vise såpass folkeskikk at man lytter til forslag utenfra og tar andre menneskers sikkerhet på alvor, men heller velger å dekke seg bak advokater og jus, så må man være forberedt på å betale for det.

Dersom O.I. ikke er i stand til, på en overbevisende måte og i løpet av kort tid, å vise at de tar dette på alvor og iverksetter tiltak som monner, istedet for rein sminke og noen fotostatkopier tilfeldig opphengt, så må de forberede seg på sterk og vedvarende motstand.

For dette er en sak det ikke er mulig å gi seg på..

Det er en politisk sak også, og ved å avskjære banen fra mat-trauet som statens bevilgninger til museumsdrift betyr, så skal nok det også merkes godt i tiårene som kommer.
 
Blogglisten