lørdag 11. juli 2009

Fortsatt hemmelig øko-avtale Ap/OIL/DDE

Les nyhetene på Orkanger Vels sider!
Noen skal tjene penger på bekostning av andre:
"Leiekontrakten for det kombinerte arrangementet Jens Stoltenberg-tale/DDE-fest i Orklahallen skal splittes mellom Sør-Trøndelag Arbeiderparti og OIL. Men den økonomiske avtalen mellom Ap og OIL eksisterer fortsatt. Og den er like hemmelig som før. Det KAN for eksempel bety at Arbeiderpartiet subsidierer Orkdal IL - som deretter bruker Ap-støtten for å tjene penger på DDE, øl og vin. Festen fortrenger barnehåndball i regi av OIF"
Alkoholservering i et idrettsanlegg er en vederstyggelighet og bør nå stoppes :
"Det Norske Arbeiderparti har for øvrig programfestet et mål om å gjøre idrett til alkoholfri sone. I Orklahallen har Arbeiderpartiet inngått et teknisk og økonomisk samarbeid som gjør at ett idrettslag (OIL) selger øl og vin når et annet idrettslag (OIF) skulle ha arrangert håndballturnering for barn. Det skjer i valgkampen."

fredag 10. juli 2009

Lensmannen på tur......

Lensmannen ble observer i Lok'et på Thamshavnbanen og vi undret oss på hvorfor.

Det avfødte følgende oppklaring i Sør-Trøndelag :

"Lensmannen på Thamshavnbanen! 08.07.09 - 16:30
Lensmannen ble observert på Thamshavnbanen i dag, sammen med Tokle og muligens S-T? Kan vi vente et initiativ i forbindelse med kollisjonene? Av: Erik Prestmo


Ja... 09.07.09 - 17:39 ... det var for å finne ut hvor mange idioter det er som kjører på rødt lys! :)
Av: Nikolai luring "


Det kunne vi fortalt ham før....

Men at DET var det eneste han så bekrefter liksom det gamle utsagnet at man rekrutterte til politiskolen på grunnlag av styrke og stort skomummer, og at IQ'n lå omtrent på samme nivå som nettopp skonummeret.

For er det mulig å sitte i et av lokomotivene på en rundtur og ikke stille seg ETT spørsmål om manglende sikkerhetsopplegg, basert på det en SER rett foran øynene, ja da er det ikke håp.

Jeg tipper'n bruker LITT større sko ca størrelse 45! :-))

onsdag 8. juli 2009

Lensmannen observert på Thamshavnbanen!

Lensmannen i selskap med Tokle ble i dag observert på toget, på vei fra Løkken til Bårdshaug.

Ved kryssingspunktet ved Follo stoppet toget og lensmannen selv steg ned fra lokomotivet og lot seg avbilde foran toget.

Formodentlig er det morgendagens forsideoppslag i Sør-Trøndelag vi så. Dessverre foregikk dette før vi fikk fram kamera for å forevige begivenheten. :-)

Men allikevel, det ser ut til at det virker å holde fokus på Thamshavnbanen OG på Lensmannskontoret!

Men det skal lensmannen (og Sør-Trøndelag) vite : dette er å begynne i feil ende! I stedet for å ta en skrytetur MED toget i selskap med en ivrig Tokle, som nok vet å legge fram historien slik det passer ham, burde man ha begynt i den andre enden.

Først og fremst sikret seg at trafikken hadde gått med den lave farten vi ser i DAG, fra sesongens begynnelse, for NÅ går det seint! Og kanskje sette seg ned og vurdere om ikke en bom som stenger for toget, slik at man har kontroll før passering burde være på sin plass?

Dessuten, det er jo så populært i politi-kretser å dra fram blokka og skrive ut bøter: da kan vi avsløre at krysningspunktene er et flott beite!

Det er dessverre slik at endel mennesker alltid får det voldsomt travelt foran en slik jernbaneovergang. Fenoment kan for øvrig beskues på "Discovery Channel", i et program som heter "Seconds from Disaster", svært ofte får bilistene det så travelt at de neglisjerer rødt lys og kjører over. Det er der dokumentert til overmål, både nestenulykker, kollisjoner og katastrofer hvor TOGET brant opp..........

Dette må da være verdt en bot? I så fall er det mange bøter som venter ved overgangene, det er bare å følge med i togruta (telefon til Løkken hver morgen) og dra oppover å hanke inn! For daglig er det bilister som kjører mot rødt lys. I følge Murphy's lov er det bare et tidspørsmål før dette går riktig ille : "dersom det er en mulighet for at noe kan gå galt, kommer det helt naturnødvendig til å gjøre det, på det verst tenkelige tidspunkt."

En kan spekulere på HVORFOR folk gjør dette, kjører på rødt lys, når alle burde vite hvor farlig er digert tog som ikke kan stoppe, egentlig er? Da kan Tokle få et tips som han nå bør følge opp, etter at han nå har vist at han kan ta ett initiativ:

VARSELYSENE SOM ER SATT OPP ER ALT FOR DÅRLIGE!

I bestemte lysforhold ser man nesten ikke hverken gult eller rødt lys.

ERSTATT I ALLEFALL DET RØDE LYSET MED ET RØDT, BLINKENDE XENONLYS, AV SAMME TYPE SOM MAN BRUKER PÅ POLITIETS UTRYKNINGSVOGNER!

På tur tilbake oppover dalen igjen observertet vi fortsatt lensmannen ombord i toget, sittende i lokomotivet, og Tokle sto på perrongen mellom vognene idet toget passerte overgangen ved Follo.


Vi har film fra den delen av seansen, se selv :-)


del 1

del 2

Lensmannen observert på Thamshavnbanen!

Hattene til Asphjell

Sitat fra Orkanger Vel :
"I motsetning til bla. STs debattforum avviser gjesteboka til orkangervel.no derfor alle anonyme angrep med slike beskyldninger og karakteristrikker. "

Helt greitt det, anonyme innlegg er en vederstyggelighet. Men avviser man NAVNGITTE beskyldninger også?

Jeg påstår at Jorodd Asphjell lyver så det renner av han, i denne saken og som i så mange andre saker der han har problemer med hattene sine og opptrer snart på vegne av orkdal Arbeiderparti og snart på vegne av Orkdal Idrettslag, for så å møte seg selv i døra som Stortingspolitiker eller som styremedlem på toppnivå i norsk idrett.

Den "klargjøringen" man presenterer i dagens Sør-Trøndelag, er som så mange ganger før, preget av ryggslikking og smisking for en maktsyk politiker. Det er uverdig og det er kvalmt.

Avisa makter ikke å stille de riktige spørsmålene, den makter ikke å få fram den korrekte tidslinjen : Hvem sa hva, på hvilket tidspunkt? Hvem gjorde hva, og hva sa og gjorde de ETTER at saken sprakk i media?

Skal man få en noenlunde god forklaring, må man gå til Orkanger Vel's sider og lese hva Kringstad skriver, på mye mindre plass og med langt færre ressurser enn Sør-Trøndelag.

Det er sørgelig lesning og må oppleves skjemmende for de skrivende ansatte, at man må gå til ei forenings-hjemmeside for å få noenlunde rede på hva som foregår!

Redaktør! Nå må du skjerpe deg!Erik Prestmo, frafallen arbeiderpartivelger.

tirsdag 7. juli 2009

Diskusjon med Emil

Emil stiller noen betimelige spørsmål og skriver så bra at flere bør få lese det, ikke at det skal være skjult i noen kommentarer i en gammel artikkel :

Utgangspunktet var fra spørsmål til Nordseth :

"Spørsmål til Tore Nordseth : Hva kan det da komme av, når Asphjell er fra Orkdal, at han (Asphjell) på død og liv skal legge arrangementet til Orkanger, og fortrenge idrettslaget fra Orkanger i samme slengen, alt mens det finnes et egnet lokale i Orkdal?

"Orkdal" i denne sammenhengen Nordseth, vil si Fannrem.

Der finnes det et lokale som Asphjell fikk døpt om til Orkdal Kulturhus.
Dra dit og slipp til pikehåndballen!

Bli gjerne på Fannrem, vi kommer til å stemme FrP allikevel!

Akkurat det er BITTERT å skrive, for en som mener å ha tilhørt den politiske venstresida siden før 1965.

Men når adelskapet og jævelskapet blir så tydelig i Arbeiderpartiet, er det ikke annen råd.Vi burde ha hatt tilbakekallingsrett fra Stortinget, så hadde vi sluppet slike flauser som dere har laget her. !"

5 kommentarer:
Emil Asbøll sa...
hmm... rart å se at du snakker om grendapolitikk og frp i samme setning når selve fundamentet i Frps politikk vil totalt ødelegge distrikts Norge...Emil A.
5. juli 2009 10:26

ErikP sa...
Det er nå DIN påstand da Emil, men vi har hørt den gjentatt og gjentatt, så du har nok ikke kommet på det av deg selv....

Gjenstår å se, men stort verre enn hva Asphjell har fått til, går det egentlig ikke an å gjøre det.
I stedet for å ha en politisk praksis som BILEGGER grendastrid, går denne karen ufortrødent på, helt til han møter veggen.

Jeg er imidlertid villig til å prøve FrP bare for å få slippe mer av dette.

Og jeg tror det går bra, nettopp pga alle de svarte spådommene. Er det ETT område FrP ikke har råd til å mislykkes på, er det bygdenorge, da blir de en engangsforeteelse.

Men den LOKALE fordelen er at blir vi først kvitt Asphjell, så er'n borte, det er et gammelt ordtak i politikken "they don't come back...." det betyr i praksis at har en kar først driti så mye på draget at hans eget lokallag ikke tåler han, så har han i allefall ingenting i rikspolitikken å gjøre.

Asphjell hadde egentlig passert denne streken før forrige Stortingsvalg med god margin, og det sier sitt om svakhetene i Arbeiderpartiet, når de ikke hadde noen andre å stille opp....
5. juli 2009 15:07

ErikP sa...
PS jeg avskyr egentlig grendapolitikk som pesten jeg Emil, og har alltid hatt som utgangspunkt at alle deler av storkommunen skal få, etter behov, men målt etter evne, dvs en må få etter hvor mye en yter (god arbeiderpartipolitikk det serru....).

Nå TVINGES vi til å drive grendapolitikk i reint selvforsvar.

Det går en god serie på TV i disse dager om John Adams, en av dem som skrev den amerikanske konstitusjonen og ble tvunget til å gjøre opprør mot den engelske kongen.Det føles nesten likedan!
5. juli 2009 15:10

Emil Asbøll sa...
John Adams, som jeg forstår det, var en av de 7 "founding fathers" i USA. Han var en av de mest sentrale figurene i den amerikanske revulosjon og det var han som innførte den legendariske liberalismen inn i USA, "Liberty".

Slik lyder den aller første setningen i Frp's valgkamp program: "Fremskrittspartiet er et liberalistisk parti." De skriver i samme avsnitt, "partiets hovedmål er et samfunn med minst mulig skatter, avgifter og statlig innblanding."
Den akkurat samme ideologien John Adams var inspirert av.

Om denne typen politikk vil bli innført i Norge vil det ha dramatiske konsekvener for velferdsstaten, arbeidsplassene og økonomien.

Jorodd Asphjell var lenge aktiv i Orkdal idrettslag. Om du så er villig til å "prøve frp" vil jeg at du skal vite at partiet har programfestet MILIARDKUTT til den norske kultur. Jeg har skrevet en artikkel om akkurat dette, les den om du vil:
http://velferdsstat.blogspot.com/

Uansett, om vi skal gjenomføre et et liberalt høyre samfunn med minst mulig statlig innblanding må vi gi opp på alle de muligheter, rettigheter og ordninger Arbeiderpartiet har sikret, ikke bare arbeiderklassen, men hver eneste en av oss, uansett hvor rik pappaen vår er.

Det norske landbruk, kultur norge og distrikts Norge har ikke kunnet overlevd har det ikke vært for den kunstige stimuleringen Arbeiderpartiet har og alltid vil gjenomføre.

7. juli 2009 07:10

ErikP sa...
Ikke uenig i mange av synspunktene dine, Emil.Jeg er bare uenig i at vi skal dekke over helt åpenbare svinske tilstander, bare for å sikre velferdsstaten!

Dersom velferdsstaten skal drives fram av svindlere, blir denne staten raskt et vrengebilde av det du tror den er.

Nå er ikke jeg så bekymret over kutt til norske "kulturarbeidere", ikke når jeg ser på RESULTATET av deres arbeid, som feks rapportert på TV i forbindelse med store utstillinger hvert eneste år de siste 30 - 40 åra. 99% av det som presteres er saker og ting jeg ikke ville ha SETT på tomta mi!
Men det er en annen sak.

Saken er at de amrikanske "Founding Fathers" var langt foran sin tid, og det var vel Thomas Jefferson som uttrykte de berømte ord om at
"demokratiets tre bør fra tid til annen vannes med patriotenes hjerteblod",
nettopp i vissheten om at korrupsjon, maktmisbruk, hemmeligholdelse og rett og slett svindel fra de folkevalgte kommer til å utgjøre en dødelig trussel for demokratiet og friheten i et samfunn som sier seg å hylde slike prinsipper.

Nå er det vel litt drøyt å ofre liv og hjerteblod for arbeiderpartiet, men vi kan antakelig bli enige om at vi ser visse sykdomstegn i det norske samfunnet og at en mdisin bør ordineres?

I så fall er den beste medisin i et levende demokrati å få til et maktskifte under ordnede forhold.
I vårt tilfelle vil det si at makta overlates til de skarpeste kritikerne, så kan de få prøve seg, og vi få prøve dem.

Men viktigst, Arbeiderpartiet kan få tid til å rydde i eget hus, luke vekk ugrasset og komme tilbake med en bedre politikk.

I Orkdal starter den behandlingen med å førtidspensjonere Asphjell. Han er ubrukelig, omtrent samme hvordan du måler ham.
7. juli 2009 07:39

mandag 6. juli 2009

Åpent brev til redaksjonen i Sør-Trøndelag.

Nå er det en stor sak som omtales på Orkanger og i Orkdal.
"Asphjell-saken" den henger for så vidt litt sammen med skoledebatten i Meldal, fordi Arbeiderpartiet sliter.

Det er greitt at 3/4 av S-T redaksjone består av folk som bor andre steder enn Orkanger og Orkdal og således ikke er interessert. Men en skulle forvente en viss profesjonell interesse og vilje til å grave litt.

I stedet har vi bare sett spyttslikkende hyldningsdikt til Asphjell i avisa.
Hva kommer det av? Er det personlige forbindelser som er for tette? I så fall må dere skaffe dere folk som har ryggen fri.

Eller er det den utvilsomme makta Asphjell har samlet på et par hender som virker skremmende? I så fall må man nesten anbefale et annet yrke, det SKAL være ubehagelig å grave i skitten, men det er nesten ikke annet å gjøre om man skal få fram sannheten og ikke bare reine festtaler om personen Asphjell.

Vi som bor på S-T's kjernested FOREVENTER en bedre dekning av denne saken, for det som er prestert hittil er skammelig dårlig.

Det er rett og slett kvalmende at vi skal bli nødt til å lete i andre aviser for å få litt greie på lokale forhold på Orkanger og i Orkdal!

Erik Prestmo

Orklahall-Gate!

Sakset fra Orkanger Vel :
"o holmeng 2009-07-06 18:44
Savner en saklig kommentar fra Asphjell angående Orklahallsaken. Å avfeie all kritikk som usaklig er for svakt. Jeg vil gjerne se Asphjell redegjøre for de forholdene som ligger på bordet. Dette er for svakt! Ser vi en Orklahallgate under opprulling?"


Det gjelder å treffe med nevning og å treffe tidsånden.
Her treffer Holmeng akkurat midt på spikerhodet!

Flere og flere av oss går rundt med ei ubehagelig følelse av at han som representere oss på Stortinget, er vårt dalføres Richard Nixon. En ubehagelig, mistenksom og ikke minst oppfinnsom fyr, som bare spekulerer ut djevelskap og som legger moralsk forkastelige planer i det skjulte og gjennomfører dem.....

En fyr ingen ville finne på å kjøpe en bruktbil av!

Ap/DDE/Orkdal IL - vil selge billetter for 630 000 kr

Fra Orkanger Vel :
"Orkdal IL håper å selge DDE-billetter for 630 000 kroner når OIF egentlig skulle arrangere håndballturnering for barn og unge i Orklahallen. I tillegg kommer inntekter fra salg av alkohol. I søknaden om skjenkebevilling framgår det dessuten at Orkdal IL er teknisk arrangør for Sør-Trøndelag Arbeiderparti tidligere på kvelden........"

Det er store penger det dreier seg om og bak ligger en hemmelig avtale, som vi nektes innsyn i.

Jeg minner om Eva Joly og hennes arbeid mot korrupsjon og svindel, og hennes advarsel om at vi kan møte korrupsjon Norge, der vi minst venter det.

Derfor er det nå maktpåliggende at OIL legger alle kort på bordet, og offentliggjør alle avtaler og hvert skrevet ord, slik at alle kan lese og se og forsikre seg om at det ikke foreligger mulighet for personlig fortjeneste for Aspjell her.

Enten det eller vi bør gå til Økokrim (det bør OIL gjøre selv!) for bare mistanken om at slik økonomisk utroskap kan ligge bak er utålelig for både OIL og Orkdal Arbeiderparti.

Dette er en stygg sak for OIL og for det politiske miljøet i Orkdal!

søndag 5. juli 2009

Spørsmål til Fylkessekretær Tore Nordseth.

Sakset fra Adresseavisen:
"Fylkessekretær Tore Nordseth støtter Asphjell og mener kritikken av ham kun er et forsøk på å ta stortingsmannen.
- Hvorfor er det Orkdal IL og ikke et annet idrettslag Ap samarbeider med? - Det har selvsagt med at Jorodd Asphjell er fra Orkdal og har kontakter"


Spørsmål til Tore Nordseth : Hva kan det da komme av, når Asphjell er fra Orkdal, at han på død og liv skal legge arrangementet til Orkanger, og fortrenge idrettslaget fra Orkanger i samme slengen, alt mens det finnes et egnet lokale i Orkdal?

"Orkdal" i denne sammenhengen Nordseth, vil si Fannrem.

Der finnes det et lokale som Asphjell fikk døpt om til Orkdal Kulturhus. Dra dit og slipp til pikehåndballen!

Bli gjerne på Fannrem, vi kommer til å stemme FrP allikevel!

Akkurat det er BITTERT å skrive, for en som mener å ha tilhørt den politiske venstresida siden før 1965.
Men når adelskapet og jævelskapet blir så tydelig i Arbeiderpartiet, er det ikke annen råd.

Vi burde ha hatt tilbakekallingsrett fra Stortinget, så hadde vi sluppet slike flauser som dere har laget her.

Det hører ingen steder hen at en tullball skal sitte på Tinget, når han bare er opptatt av lokalmiljøet sitt, og er usynlig for velgerne i den kretsen han hadde størst oppslutning.

Ikke bare usynlig forresten, denne karen har en 20-årig historie som en av dalens absolutt verste grendapolitikere, og burde ALDRI ha blitt satt på sikker plass til Stortinget. Dette er en tapersak for Orkdal Arbeiderparti!
 
Blogglisten