onsdag 8. juli 2009

Hattene til Asphjell

Sitat fra Orkanger Vel :
"I motsetning til bla. STs debattforum avviser gjesteboka til orkangervel.no derfor alle anonyme angrep med slike beskyldninger og karakteristrikker. "

Helt greitt det, anonyme innlegg er en vederstyggelighet. Men avviser man NAVNGITTE beskyldninger også?

Jeg påstår at Jorodd Asphjell lyver så det renner av han, i denne saken og som i så mange andre saker der han har problemer med hattene sine og opptrer snart på vegne av orkdal Arbeiderparti og snart på vegne av Orkdal Idrettslag, for så å møte seg selv i døra som Stortingspolitiker eller som styremedlem på toppnivå i norsk idrett.

Den "klargjøringen" man presenterer i dagens Sør-Trøndelag, er som så mange ganger før, preget av ryggslikking og smisking for en maktsyk politiker. Det er uverdig og det er kvalmt.

Avisa makter ikke å stille de riktige spørsmålene, den makter ikke å få fram den korrekte tidslinjen : Hvem sa hva, på hvilket tidspunkt? Hvem gjorde hva, og hva sa og gjorde de ETTER at saken sprakk i media?

Skal man få en noenlunde god forklaring, må man gå til Orkanger Vel's sider og lese hva Kringstad skriver, på mye mindre plass og med langt færre ressurser enn Sør-Trøndelag.

Det er sørgelig lesning og må oppleves skjemmende for de skrivende ansatte, at man må gå til ei forenings-hjemmeside for å få noenlunde rede på hva som foregår!

Redaktør! Nå må du skjerpe deg!



Erik Prestmo, frafallen arbeiderpartivelger.

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten