mandag 20. august 2007

Vi venter..... og venter.... og venter.....

Vi venter..... på den varslede anmeldelsen......

Og på at Torstein Larsen skal demonstrere for all verden at han gir en stor F! i sitt eget parti's rop etter flere ressurser til polititet!

For det er nettop slik vi skal gå fram, for å sørge for at det aldri, aldri i livet kommer til å bli ressurser NOK til det norske politiet, ved å løpe til politiet og tvinge etaten til å bruke penger på å behandle noe som i utgangspunktet var en storm i et vannglass.

For hva er sakens realiteter? Jo en lokalpolitiker har en fortid, ikke bare som menneske, men også som politiker i et annet parti.

Og en fortid som lokalpolitiker hvor han personlig har angrepet alt og alle, og stått opp med forslag om å legge ned folks arbeidsplasser, på tross av at vi alle veit at det ikke bare er behov for disse plassene i dag - og at behovet kommer til å eksplodere når Larsen's egen generasjon blir pleietrengende....

De som kjenner til bakgrunnen og helsesituasjone vil vite at Larsen nok selv kommer til å stå langt fremme i akkurat den køa - derfor er det meget merkelig at han nekter å svare på spørsmål om helsetilstand og om han overhodet er i STAND til å utføre en heldags kontorjobb som ordfører....

En sak: SKJEMMES Larsen av å være ufør? Synes han andre også skal skjemmes av det? Skjemmes han så mye at han vil politianmelde alle som sytrer seg offentlig om situasjonen?

Larsen vil ikke snakke om slikt - han vil kontrollere hva andre snakker om, og han vil i allefall ikke snakke om hvorfor han plutselig måtte melde seg ut av Høyre.

Han vil med alle midler forhindre at NOEN snakker om dette og vil bruke grove midler for å få det til. Men han vil ikke selv ta ansvaret for grovjobben.

Så for å løpe fra ansvaret , løper han til politiet - dvs det vakke sant det heller! Like lite som mesteparten av alt det andre Larsen har snakket og snakket om de siste 8 åra. Det er nok mest varm luft..........

Og i mellomtiden sitter vi her og venter på en politianmeldeles av den ytringsfriheten som den norske grunnloven garanterer oss alle.

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten