torsdag 27. august 2009

Nå er det DU som dolker i ryggen!

Sitat fra Sør-Trøndelags nettdebatt :
"Ville snudd seg i graven 26.08.09 - 17:40
De vi i gamle dager kalte thamshavn-kailler ville snudd seg i graven over dagens thamshavnkailler. Det er en gjeng borskjemte drittunger som har fått puter sydd opp under armene. Alt det som deres forgjengere har kjempet fram har ført til at de er samfunnets vinnere på arbeidsmarkedet. Rekner en livslønn er de de store vinnerne. Men de har tydeligvis glemt sine røtter, glemt er forfedres og foreldres kamp for anerkjennelse, lønna og et godt arbeidsmiljø. Dagens thamshavn-kailler vet ikke å sette pris på det fagforening og arbeidermakt har kjempet fram. Solidaritet er noe som tilhører fortiden. Nå er det skattelette på bekostning av fellesgoder, biliig brennevin og bomfrie veier som teller.
Av: leser st"


Nå er det DU som dolker i ryggen!
Du dolker ærlige ansatte ved Thamshavn, som lever og gjør akkurat som deg : de SHOPPER, også på det politiske markedet.

Folk er ikke dummere enn at de regner ut hva som lønner seg. Hittil har det IKKE lønnet seg med FrP. 42,2% for Arbeiderpartiet ved siste valg sier det.

Men Asphjell har GLEMT røttene han! HAN har sveket de verdier som de gamle Thamshavn-kaillene sto for.

Og han har glemt at han bør ha respekt for sin egen personlig velgerbastion, ved sin oppførsel står han i fare for å tape den, da taper han også alt, for politikk er det eneste han kan og har drevet med.

Thamshavn-kaillene sto for :Ærlighet. Pålitelighet. Ordholdenhet. Samarbeid.

Inngåtte avtaler skal RESPEKTERES, ikke dolkes i ryggen, hverken av Asphjell eller deg.

Så du misunner Thamshavn-kaillene lønna?
Hva for slags yrke har du da?

Har du opplevd å stå inne i en ovn med 1000 graderen halv meter under skoene, og atmosfæren fylt av livsfarlig gass som mest sannsynlig ødelegger lungene dine?

Ikke det nei.....

Disse guttene har all rett til et godt liv, og om de prioriterer skattelette for å bedre økonomien sin, eller ønsker seg litt billigere brennevin, synes jeg ikke du skal gjøre narr av dem av den grunn.

Prøv litt skitt under neglene først....

Forsøkt innsendt til Sør-trøndelags nettdebatt den 26.08.09, så langt uten hell.....

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten