tirsdag 1. september 2009

Sammenheng?

Sakset fra Søra :
"Tyver inn verandadøra Publisert 01.09.2009 - 08:49
MELDAL: Politiet etterforsker et tyveri fra en bolig på Løkken i helga. Beboeren i et hus hørte lyder fra stua og gikk ut for å se. Der møtte han to personer som forsvant ut gjennom verandadøra. Det viste seg at den døra hadde stått på gløtt, og det var også den vegen de var kommet inn. Det er meldt at sølvtøy og rundt 2000 kroner i kontanter er blitt stjålet."


Sammenheng?
Sammenheng med noen som egentlig burde ha sittet i varetekt fra Storås?


Har vært mye nå, på kort tid, i området rundt der, det bør ringe bjeller hos Einum, i allefall bør "et visst miljø" sjekkes ut av alle saker som dukker opp.

Uansett hvem man spør og hvem man snakker med fra Storåsområdet, så peker alle i samme retning. Noe har skjedd på Storås, det har kommet inn nye elementer, og man opplever en innbruddsbølge, storbeslag av narkotiske stoffer, nedslagninger..........

Det er absolutt på sin plass å se ting i en stor sammenheng. Uansett hva som dukker opp heretter, bør man først sjekke ut dette miljøet, for det har ikke akkurat vært snakk om Al Capone-tilstander der oppe tidligere!

Sikre biologiske spor, kanskje det blir fulltreff!

Men dessverre er vel realitetene hos politiet at man ikke en gang sikrer fingeravtrykk, så bio-spor og kostbare DNA-tester er det vel bare å skyte hvite pinner etter?

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten