fredag 4. september 2009

Fartskontroll på Orkanger

Sakset fra Sør-Trøndelag :
"Orkanger sentrum 04.09.2009 - 10:10 Endret: 04.09.2009 - 11:31

41 sjåfører fikk torsdag bot for å ha kjørt uten bilbelte i Orkedalsveien gjennom Orkanger sentrum.

I tillegg foretok UP-patruljen to avskiltninger, samt at fem fikk bot fordi de snakket i mobiltelefon mens de kjørte.

– Det er tydelig behov for å minne om bilbeltebruken, konstaterer politioverbetjent Stein Wormdal ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor. Kontrollen pågikk rundt klokka 14 torsdag. "

Jaha! Nok et tiltak som kaster vekk viktig innsatsstyrke på et "problem" som i virkeligheten ikke er et problem :

41 stykker, hvor stor prosentandel av de passerte utgjorde det?
41 stykker pluss 5 telefonbøter!

(Må ha vært 5 poliser det da, jeg mener å ha sett Wormdal selv flere ganger på "hornet" i bil - vi får begynne å annmelde DEM, nå når det er bare å sende inn anmeldelse via Nettet!)

Men altså ca 99000 i ekstraskatt, innkrevd uten tanke for de avkrevdes inntektsgrunnlag. Jeg kaller det landeveisrøveri!

La oss si at de 41 uten belte utgjør 10% av de som passerte. Det betyr at i denne FOLKEAVSTEMNINGA, er det 10% som har livserfaring for at beltebruk på dette stedet ikke er særlig viktig, når man flytter bilen noen få hundre meter, i en sone der det allerede eksisterer krav om nedsatt hastighet!

Er det ingen som har tenkt over at det feks et 30 eller 40-sone MED fartshumper i dette området?

Det burde faktisk ikke vært slike kontroller DER. Sjekk hastigheten forbi skolen, noen ganger i skoleåret, men la være å gjøre jobben til Kemneren!

Men med 99000 ekstra, har jo kanskje etaten penger til å holde neste Fretex-tyv i varetekt noen dager, slik at man kan effektuere utkastelsesvedtak for KRIMINELLE?

Og politiets eget beltebruk og telefonbruk i BIL : det er på høy tid at Den Store Detektiven, Folket, setter i gang og etterforsker politiet selv. Aldri har så mange av oss hatt FILMKAMERA. Mobiltelefoner har det, digitalkamera har det, det selges billige minnekort-filmkamera som alle lager film av utmerket kvalitet.

Oppfordringen går ut, film politiet over alt dere ser dem!
Følg med, ta opp film, alle uregelmessigheter kan anmeldes med et par tastetrykk!
Film er dokumentasjon god nok. Veivesenets egne undersøkelser tidligere i vår, pekte klart på at politiet selv ikke respekterer hjverken bilbeltebruk eller påbud om handsfree i bil. FILM DEM!

Om det er vanskelig å få vist filmen på Youtube, finnes det en egen filmblogg, OkrdalTV-bloggen. Send filmen som datafil til webmaster, eller overlever filmen på brikke eller minnepenn (den blir straks tilbakelevert selvsagt!) så ligger beviset ute som offentlig ekstra-dokumentasjon ved en anmeldelse.

Denne trafikken, med å overfalle folk på åpen gate og rane fra dem store deler av lønna, bør stoppes!

Robin Hood tok fra de fattige og gav til de rike.
Disse folka gjør stikk motsatt.
Det er nok Sheriffen i Nottingham Forrest og hans menn som er på ferde. DE gav seg ikke før Rickhard Løvehjerte (LionSLAYER som han virkelig ble kalt!) selv vendte hjem og kastet dem i fengsel!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten