fredag 4. september 2009

Kaos-journalistikk i Søra?

Vi har ved flere anledninger sett våre lokale politikere i fri mundur i Sør-Trøndelag.

Det er tydelig at disse folkene mangler noen som kan hviske dem i øret hva DE IKKE SKAL VÆRE MED PÅ, når det ser for dumt ut.

Vi så før i sommer ordføreren som lot seg narre med på et stunt, han satt i ei bittelita vogn, trukket av en bitte liten hest, en ponny, med sin store torso.

Det er mulig han ikke så det selv, det var nok moro mens det sto på, men BILDE i avisa burde ordfører'n ha nekta på, for det var latterlig. Jeg vil helst slippe å si hva det ligna på.....

*************

Nå er Asphjell ute, han er på frenetisk jakt etter stemmer, og blir nok med på hva som helst for å få ansiktet sitt i avisa, noen i Oslo har nok hvisket ham i øret at det er bra.

Om det i tillegg ser folkelig ut, er det enda bedre.

Men det han er med på her:
http://www.avisa-st.no/sttv/web-tv/?id=136&autoplay=1&category=Nyheter&page=0

Hvor han først rir på en hest (en fjording er ingen hest, Jorodd, det vet da alle fra Hæstbøgda Orkdal! Hvis du ska ut å ri, så ri du på ein ækt blodsar!!) og ser ut til at panikken koker rett rundt hjørnet.

Deretter skal han opp å STÅ på hestryggen, og det ser direkte pinlig ut.

Du må hyre inn en profesjonell mediarådgiver fra Arbeiderpartiet, når du skal ut å sanke stemmer, det derre blir det ikke mange ekstrastemmer av!

*************

En må nesten spørre seg, hvorfor VINKLER Sør-Trøndelag det slik?

Er det for bevisst å latterliggjøre et par lokalpolitikere? DE må da vite hvordan dette oppfattes og virker i lokalsamfunnet?

Er det for å kjøre fram andre alternativer? Er det for å gi litt støtte til Torstein Larsen og hans FrP?
Eller for å gi et løft for Arne Grønset og hans Venstre?

Ingen av DEM har mulighet til å nå fram, ikke nå og ikke mye ved neste lokalvalg. Nå står Larsen på 11 plass på Frp-lista for Sør-Trøndelag, og om 4 år er'n for gammal. Grønset legger vel omsider inn årene han også, til stor glede for mer enn halve Orkanger!

Eller er hensikten bare å gjøre så mange av oss som mulig spy-låtne når vi tenker ordet "politiker", å binde oss på hender, føtter og sjel, slik at man kan manipulere oss dit man vil?

En kan undres!!

Et lite hjertesukk til sist:

Asphjell til hest?
Måtte han bare ri inn i solnedgangen!

Og ut av politikkken og få blitt det han skulle ha vært hele tida, graskløppar på "orkdalsbanken stadion"!

Stryk ham - stryk ham ut av valglista!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten