torsdag 16. august 2007

Orkdal FRP

on Jul 29, 2007 at 4:49 AM

De som følger med vil ha fått med seg at Orkdal FRP har mistet flere fremtredende medlemmer, og at valgte representanter har forlatt partiet i inneværende periode.

Enkelte lurer kanskje på årsaken.Da kan det være greiit å vite at Torstein Larsen driver lokallaget med den militære straffelov i hånd.Det er et nådeløst enmannsvelde, hvor medlemmer ikke levnes rett til egne meninger, mog hvor man tvinger mennesker til å stemme mot egen overbevisning.

Leserinnlegg produseres og leveres avisa Sør-Trøndelag under falsk navn, hvor Larsen er forfatter og påtvinger lavere rankede medlemmer å stå som forfatter.
Dette øyensynlig for å skjule solospillet som foregår.

Enkeltmedlemmer har blitt tvunget til å stå som forfatter av innlegg de ikke har skrevet selv.

Selv har jeg ved flere anledninger blitt forsøkt rekruttert som innelggesforfatter, da innlegg skrevet med påholden penn og etter instruks fra den Store Leder.

Det vil IKKE være bra for lokaldemokratiet med Torsteim Larsen som ordfører, ja det er rett og slett fare for at lokaldemokratiet kommer til å bli satt helt til side med en slik løsning, det var hva vi som var aktive i Idrettsparkens Venner opplevde den gang vi nærmest egenhendig reddet Idrettsparken.

Velgerne bør legge seg på minnet at det kun var ett parti som støttet Idrettsparken uten innsigelser, Orkdal Arbeiderparti....

Atle Olav Songli Jul 29, 2007 at 11:51 AM

Helt rett det du sier om Orkdal Arbeiderparti.

Vi kommer hele tiden til å støtte Idrettsparken og Orklahallen.

Vi har programfestet at en ny bane 3 skal bygges i Orklahallen, som betyr at vi ikke vil ha en hall på Follo.Det du sier om Orkdal Frp vil jeg ikke komentere.Jul 30, 2007 at 2:35 AM

Legg merke til at dette innlegget STRAKS ble sensurert vekk fra FRP's sider!

Vi kan se fram til litt av et lokaldemokrati med Torstein Larsen som ordfører!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten