torsdag 16. august 2007

Orkdal E-verk

Torstein Larsen som er styremedlem i Orkdal E-verk, går inn for å selge kommunens aksjeandel på det åpne markedet, og på den måten risikere at E-verket vårt, som er bygget opp av våre bestefedre, kan havne i hendene på feks tyske energi-giganter som ser investeringer i rein norsk hydrokraft som en flott investering.

Ettersom et E-verk, et utbygget E-verk, med gratis råvarer direkte fra himmelen, nærmest garanterte kunder, og lave driftsomkostninger er en nesten garantert pengebinge, en Sarepta's krukke, er det ufattelig at en Blåruss som Torstein Larsen ikke er i stand til å se at dette er kapitalismens PERFEKTE eiendom, og den perfekte eiendom for en kommune å sitte som eier av.

E-verket gir et nærmest garantert overskudd hvert år.

Å selge aksjene vil gi et stort engangsbeløp, som Larsen og de andre koryfeene i Orkdal Kommunestyre kommer til å sløse vekk, sikkert som banken.

Torstein Larsen kan ikke gi noen garanti for at pengene vil bli brukt til noe fornuftig, bare at de vil bli BRUKT og det fort.

Dette fordi bruken av dem vil avhenge av et tilfeldig flertall i akkurat denne saken, og da vil nok FRP bli nedstemt av tilfeldige allianser som kommer til å forbruke våre felles oppsparte midler til beste for bygdepatriotisme.

Vil Orkdal FRP love oss IKKE Å SELGE Ordal E-verk til den første og beste tysker som måtte kjøre forbi med velfylt lommebok?

Atle Olav Songli Jul 29, 2007 at 11:47 AM

Orkdal Frp kan ikke love at de ikke vil selge Orkdal Energi.
Men det kan jeg.

Orkdal Ap har programfestet at vi er imot et salg av Orkdal Energi.

Vi selger ikke en evig pengemaskin. Og ifølge Per Rønning daglig leder for Orkdal Energi, så er Orkdal Energi best tjent med å være et eget selskap.


Jul 29, 2007 at 1:21 PM

Javel, hvordan skal man så få vanlige folk til å forstå alvoret i situasjonen?

Torstein Larsen selger gjerne gulltenna til bestemora si dersom han personlig kan slippe unna litt kommuneskatt - av prinsipp.

Orkdal E-verk er et eksempel hvor han nekter å regne etter hva som lønner seg.

Her er det kun snakk om et forvirret prinsipp, i hans verden skal ikke kommunen EIE noe.

Da må jo logisk tenkende mennesker skjønne at kommunen ikke kan GJØRE noe heller.

At det kun er en prinsippsak er lett å se - mannen er ellers en vandrende kalkulator som beregner på øret hvor mye man kan spare på å si opp en rengjører.....

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten