torsdag 16. august 2007

Manglende flertall!

Ca 90% av Orkdals befolkning vil IKKE ha Torstein Larsen som ordfører!

De signaliserer dette på flere måter:
Omtrent 50% ved å la være å stemme....
Omtrent 40% ved at bare 20% AV DE GJENVÆRENDE stemmer på FRP.

20% av 50% = ca 10% Kun ca ti prosent av velgerne kommer til å stemme FRP....

Og ikke en gang alle de som faktisk stemmer på FRP ønsker Larsen som ordfører:
Sist jeg sjekka lå det fortsatt en ubetalt medlemsslipp fra FRP her, og en perioode var det et stadig renn med telefoner fra Larsen.......

Men personlig fikk jeg nok av fyren når jeg så hvor brutalt han overkjørte de øvrige i kommunestyregruppa: de som følger med vil vite at flere valgte representatnter har meldt seg ut rett og slett....

Ei heller er det særlig imponerende med en politiker, som angriper alt og alle, og spesielt de som er svake: innvandrere, arbeidsledige, uføre, og andre grupper som står laglig til, og som ikke SELV tåler å få lyskasteren på seg.

Larsen gjør nå hva som helst for å unngå politisk diskusjon. Innklusive å true alle som våger å kritisere eller stille spørsmål med politianmeldelse.

Det han ikke skjønner er at ved å gjøre dette, true med politianmeldelse, så har han selv gjort Landsmøtesaken til valgkamptema!

Nå har velgerne krav på å vite HVORFOR det ble så voldsomt viktig å forlate partiet Høyre så brått - et parti Larsen hadde vært medlem av like siden ungdommen.

Ettersom det er hans tidligere partifeller som er kilden til lekkasjen om alkohol, og ettersom Larsen nå vil politianmelde, er det en god anledning til å bringe klarhet i dette: var Larsen full, opptrådte han på en slik måte at Høyres partiledelse mente han er uskikket til noe verv? Stemmer det at dette er et problem? Vi kan få rede på dette nå, i og med at anmeldelse er varslet...

OG: ettersom det ikke er håp for at Larsen skal få flertall i kommunen aleine, må han samarbeide med andre partier: feks KRF.

Men ønsker KRF å samarbeide med et parti ledet av en herre med et uavklart forhold til alkoholkonsum? Dette er nå blitt et valgkamptema i Orkdal, og Larsen selv har blåst dette opp ut over alle proporsjoner.

Og ettersom det nå skal politianmeldes, er det en god anledning til å undersøke den saken det øvrige politiske miljøet undrer seg over: språkbruken i leserinnlegg i lokalavisa fra noen av de andre FRP-representantene synes absolutt å være skrevet av Larsen selv, i form, stil og innhold avslører skribenten seg.

Nå kan vi - med politiets hjelp - og i kontrollerte former, sørge for at denne saken belyses, ved skriveprøver under politikontroll!

Så vil resultatet vise om det er sannsynlig at det var Larsen som drev aviskampanje eller om det var andre.....

Skjemmes man over noe i livet er politikk ikke jobbprioritet nr 1....
Da må man rett og slett finne seg en annen hobby!

OG: politikere må fremover skaffe seg tykkere skinn enn vi har sett her, Nettet er kommet for å bli, nå kan vi selv stille dem spørsmål direkte, uten å bli avvist av en lokallagsredaktør som har gjort avisa si overflødig ved å avvise tilsvar og avisinnlegg som imøtegår lokalpolitikkens storfugler.

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten