lørdag 22. august 2009

Fornøyd, lensmann Nordtvedt?

Sitat Sør-Trøndelag :
"Lensmann i Orkdal legger ikke skjul på at han er fornøyd med den innsatsen som er gjort denne uka, og resultatet av etterforskninga. Nortvedt bekrefter at de to som nå vil bli siktet, er mistenkt for tilknytning til langt flere vinningsforbrytelser. De er også koblet opp mot slagsmål og vold på Storås sist søndag."

"- Polititjenestemennene i Orkdal og nabodistriktene har stått på knallhardt. Vi sikret oss tjuvgods og bevis som dermed endte i tilståelse under avhør torsdag, sier Nordtvedt."

" akkurat nå må jeg innrømme at jeg er ganske fornøyd, og ikke så lite stolt av mannskapene våre. Topp innsats har i det minste denne gangen gitt resultater, sier Arve Nordtvedt ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor. "

***********************

Topp innsats?

Det har vel nærmest bare vært å spørre den første og beste Storåsbygg de siste ukene, så har ALLE pekt i samme retning!

De eneste som ikke har fått med seg et fnugg ser ut til å være Nordtvedt og hans undersåtter.
De har kommet på banen alt for sent.


De har ikke lyttet til beboerne på Storås, i allefall ikke før det var alt for sent, og en mann ligger blindet på sjukehus, en annen ligger med hull i hodet.

På toppen av alt har politiet prestert å sette ut hundepatrulje som vakt - for å beskytte de som gikk til bevæpnet overfall med særs farlig våpen mot den lovlydige delen av beboerne på Storås!

Og som om ikke det skulle være nok : mens politiet øyensynlig forsøkte å verne om voldsmenn, snek disse seg ut bakdøra og stjal tilbake politiets bilbeslag og politiets bevis fra de første sakene!
Det er nesten som en gammel amerikansk stumfilm dette, Keystone Cops har flyttet til Orkdal!!!


Fornøyd?
Det er pinadø en skam!

Det ser nesten ut som Nordtvedt sover ved kontorpulten - selv mens han gir intervju til Søra!

For at inntrykket ikke skal feste seg at Orkdal og Agdenes er et spesielt dårlig lensmannskontor :
De samme tre som nå er sluppet ut og dermed kan begå nye straffbare handlinger risikofritt, ettersom de ikke får MER straff for eventuelle nye saker, enn de sakene de nå skal tiltales for, er de samme som har terrorisert Hemne i lang, lang tid.
Det har jo vært en føljetong i Søra. uten at Hemne-politiet har klart å få til NOE!

Dersom man ikke hadde sovet ved kontorpultene der ute også, hadde disse tre aldri fått sluppet til og sluppet ut fra Hemne,
Da hadde de allerede sittet der de bør få lov å sitte, etter en så sterk søknad!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten