søndag 6. september 2009

Hans Kringstad parkert?

Sitat Orkanger Vel :
"Slutt på vitsing med Fannrem - og litt om sopp
Styret i Orkanger Vel har drøftet den redaksjonelle linjen på hjemmesida. Flertallet mener vitsing med Fannrem ikke er klokt"

Det er en sak som er påtakelig, men som ikke blir nevnt av Hans på orkanger Vel's sider (han er jo webmaster, og styrer skuta selv!) :

Etter kritikken herfra, etter at hans i Orkanger Vel's navn iverksatte "etterforskning" og drev noe i nærheten av telefonsjikane rettet mot mødre til gutter Hans uten skikkelig dokumentasjon anklaget for hærverk (noe som burde vært overlatt politiet!!), har denne virksomheten blitt STOPPET.

Ved siste tilfelle av uhumskheter, kom det kune en nyhetsnotis, ingen "etterforskning" og ingen flere grenseoverskridende tlefonsamtaler rettet mot MØDRE.

Det er selvsagt tungt å innrømme at man har fått rettferdig kritikk, og at man har blitt vingeklippet i forhold til dette : men det er grunn til å anta at det forholder seg slik og at styret i orkanger vel omsider har grepet inn.

I så fall : VEL er det!

Så får vi bare ønske både Orkanger Vel og Hans lykke til videre i den viktige delen av det arbeidet de gjør.

Fannremsvitsene og kritikken av Asphjell, Fossbakk og deres medsammensvorne derimot, den kommer til å fortsette på denne bloggen og Orkanger-fotballen!

Thats a promise.

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten