onsdag 13. mai 2009

Svar til Tore igjen!

Tore Jønland
2009-05-13 17:02
"Fannremsbyggen får tåle å høre noen sannhetsord, og lære seg til å skrive sjøl...." Sitat Erik Prestmo. Jeg synes det er vanskelig å forholde seg til voksne mennesker som har slike holdninger. Det virker på meg som om Prestmo faktisk mener at fannremsbøgg er roten til alt vondt i Orkdal kommune.



Sannelig kom svaret inn allikevel, Tore!

Det hjelper å eie egen Blogg..... men det er flere trykkleifer her, sjølsagt, for her er det ikke spellchecker, på
http://orkdalspolitikken.blogspot.com/
kan man bruke både checker og redigere vekk leifer i ettertid!

Det kommer MER på Bloggen:
"Jeg synes det er vanskelig å forholde seg til voksne mennesker som har slike holdninger. Det virker på meg som om Prestmo faktisk mener at fannremsbøgg er roten til alt vondt i Orkdal kommune"

Ikke rart du blir forvirret, i over 40 år har det vært omtrent umulig å målbære noe til fordel for Orkanger - DET har blitt stemplet som bøgdastrid, mens alle lumske utspill MOT Orkanger, til fordel for å flytte "sentrum" lengst mulig VEKK fra sentrum, så langt oppover dalføret som mulig, har vært det eneste som jhar kommet til uttrykk i offentlig fora.

Venn deg til det, i vår tid er PUBLISERING blitt så billig at vi kan gjøre det selv uten sponsorer fra Orkdal E-verk og Orkdal Sparebank!

Når skal for øvrig de to stor-sponsorene støtte OIF like mye som OIL?

Vi kan jo begynne likestillingen med å oppfordre alle medlemmer av Orkanger Idrettsforening om å si opp abonnementet i E-verket (E-verket NEKTA å støtte Idrettsparkens venner......) og flytte kontiene sine til annen bank (banken støtter Fannremsmo-stadion, NÅR får Idrettsparken samme oppbakking?). Disse to bedriftene må vite at ved å ta side i en opphetet bygdastrid risikerer en meget lett å gjøre sponsorpengene til et skikkelig tapsprosjekt!

Om du ser deg for i dalføret, og spør HVA er rettferdig, vil du se en konstant strøm av fordeler som strømmer til Fannrem og OIL, det hele satt i scene av politkere i samarbeid på tvers over partigrenser, men ikke på tvers av bygde-tilhørighet!

Venn deg til det, 40 års med taushet er mer enn nok!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten