mandag 11. mai 2009

Svar til O. Holmeng

Ahemmmm!
Nå gikk ikke sammenligningen på LAGENE og kvaliteten på lagene, men på kvaliteten på PRESSEKOMMENTARENE og ikke minst kvaliteten på SUPPORTERNE.

Vi som står utenfor dette, slutter ikke å forundres over skråsikre, tanketomme utsagn fra DEN tribunedelen med de største bannerne og toskene.

En årsak til at JEG ikke ønsker meg tilbake i tid, er at jeg hadde småbarn selv, den gang de siste knokkelkampene gikk. En i sportsvogn og en som gikk ved siden av og holdt i vogna. Hadde tenkt meg nedpå banen for å gjenoppleve 1970-tallets moro.....

Men det hadde skjedd noe i mellomtiden! Før i tiden møtte bare folk opp og så på fotball. De kledde ikke ut seg som noe snodig vi ellers bare ser på TV.

Og de mente ikke at de kunne oppføre seg tusen ganger verre enn en russegjeng på vidvanke - den gang.

Men noe hadde altså skjedd.......

Så når jeg svingte nedover mot banen, runget det rop som "HOMO!" og bannord av absolutt alle typer ut over fotball-anlegget. Personkarakteristikker av spillere, dommer og andre tilskuere fløy lavt over hodene - kommentarer som ellers ville ha kvalifisert til bøteleggelse.

Det var rett og slett ekkelt.

De folka hadde ikke noe behov for høyttaler!

Og oppi bakken, der hvor det en gang i tida hendte at EN enkelt mann fikk litt for mye innabords, og sklei i bakken og rulla nedover, der var det en hel horde dritfulle framvekstringer, godt under alder som gir tilgang til alkohol.

Her var tydeligvis alle norske alkohollover opphevet, her var det fritt fram med råfyll og flatfyll. Noen flekka av seg buksa og viste fram ekle kveiser, andre var hinsides beruset og satt og lå om hverandre, noen hadde tydeligvis rulla ned og var ferdige med kampen - ett år til neste gang!

NEI DETTE VAR IKKE NOE STED Å HA MED SEG SMÅ BARN! DET VAR RETT OG SLETT UTRIVELIG!!

Så jeg tenkte, de lærer jo tidlig nok å banne allikevel, om ikke faren skal ta dem med på en plass der ALLE idiotene både fra både nerøra og fannremen er samla på ett sted og liksom skal gå foran som et foreldregodkjent eksempel på at slik oppførsel er akseptabel.

Jeg gikk heim i finværet i stedet, og venta på tippekamp med Rosenborg på søndagen i stedet, og har fortsatt med det.

DERFOR er ikke "de gode gamle dagene" noe å lengte etter.

De gode gamle dagene var ødelagt av en uoppdragen MOBB, som slengte om seg med uspiselige invektiver og liksom skulle være forbilder for de som var mindre!

Tvi VØRE!

Da var det veldig mye hyggeligere å dra til Lerkendal, der blir i allefall idiotene såpass bakt inn av folkeflertallet at vi ikke legger så mye merke til dem.

Der er det også et system på plass som filtrerer vekk råfylla og sender dem dit de hører heime, så får de en prislapp på oppførselen sin eller mangelen på oppdragelse av politiet.

Men DET skjønte du kanskje ikke?

At det finnes saker som er tusen ganger viktigere enn et par fotballkamper i året?

Vi sammenligner med Lillestrøm og Vålerenga fordi de har negativ presse som også Orkla får, og negative supportere som planlegger å ødelegge laget sitt, som også Orkla har.

Det er ikke fotballaget som er interessant her, det er de taperne som har det travelt med å henge i frakkeskjøtene på de de tror er større enn seg selv og skal tjuvstikke med sløv kniv bakfra, så og si.

Jeg trodde det var selvinnlysende, men slutter aldri å forundre meg over selvutnevnte fotballeksperter som liksom skal realisere seg selv som flokkdyr på en tribune.

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten