onsdag 13. mai 2009

Bare en ungdomsskole i Orkdal ?

"En ungdomsskole utredes i Orkdal
Rådmannen i Orkdal utreder muligheter og konsekvenser for bare en ungdomsskole i Orkdal mot dagens tre. "


http://www.avisa-st.no/incoming/article1241011.ece

Nå går det for langt her!

Etter at den politiske eliten avviste Nik. Konstads velformulkerte og gode forslag om å samle all vidregående undervisning i dobbetlt-dalførene Orkdal og Meldal lokalisert til nabotomta til OTI-sentret, knytte skoletilbudet sammen med det nye og utvidete hall-tibudet som er vedtatt, kommer dette!

Politkerne har forsøkt seg før i vinter, med stadig nye vrier og forslag om Hall 3, at DEN skal klemmes inn på platået der Follo ligger er allerede for mye.

At all ungdomsskoøleundervisning skal klemmes sammen og flyttes dit blir nesten FOR rått, når skal det gå opp for de som har som hobby å drive Planarbeid på baksiuden av konvolutter i kantina på Rådhuset at det IKKE ER PLASS?
Dårlig samfunnsøkonomi er det også!

Orkanger Ungdomsskole er relativt nybygd. Der ER ny, og oppgradert og ombygget siste år, den skal nå ligge ferdig til bruk i 10 år minst.

Men hvorfor gape over for mye? Kommunen kan helt åpenbart spare penger på å starte litt forsiktig.
Skal noe flyttes må det jo være det som SKAL gjenoppbygges.

Start med Grøtte ungdomsskole! Flytt Grøtte ned til Follo, spar penger gjør dette straks, FØR en kaster vekk mere penger oppe ved Fannremskirka.
Skolen på Svorkmo er også i bra forfatning og relatvt ny etter det jeg vet, så den kan vi vente med i noen år.

Men Grøtte bør absolutt flyttes nedover mot Sentrum! Det er jo unødvendig med en skole midt på, om vi kan nøye oss med en i hver ende..........
Så kan vi se hvor bra dette ble og om det er noen vits i å fortsette, om en 15 års tid, når Orkanger Ungdomsskoløe begynner å bli utslitt.

Vi har god tid til å tenke på det, det det haster med er å flytte ungdomsskolen på Grøtte nedover......

1 kommentar:

ErikP sa...

Dersom det er tungt å svelge at vi hilser en flytting av Grøtteskolen NEDOVER dalen, så kan du bare legge inn en kommentar HER!

Du klikker på "kommentar" og skriver selv, som jeg har gjort.
Selv en fainnræmsbøgg...... :-)

Få det ut! Det er ikke bra å gå med høyt blodtrykk!

ErikP

 
Blogglisten