lørdag 30. mai 2009

Hvordan få GJORT noe med Museumsjernbanen og SIKKERHET?

Sitat fra mottatt mail :
"Tror ikke unge Hestad har noen god sak. Ifølge et påstått øyenvitne i gjesteboka til ST hadde trafikk i begge retninger stoppet for lyd- og lyssignal da han kjørte forbi og inn på planovergangen.

Det reduserer selvsagt ikke verdien av en debatt for eller mot jernbanetrafikk i sentrum. Dette er åpenbart et alvorlig dilemma.

Synes de som er direkte berørt bør ta det opp med trafikksikkerhetsutvalget. Lone Kvålsvoll (V) er leder.

Hun er altså partifelle med Arne Grønset, som tidligere har sagt at Meldal (Thamshvanbanen) driver landnåm i Orkdal ved å båndlegge arealer rundt sporet
"


Ta kontakt med Venstre! De er i beita for en god sak som taler Orkanger / Evjens sak!


Det er et absolutt minimum at sikkerheten for de minste barna MÅ være ivaretatt, før vi kan tillate togtrafikk - luksustrafikk - gjennom boligfeltene våre.

Uten offentlig støtte har ikke dette tiltaket livets rett, Orkla Industrimuseum tar imot mer enn 1 million i året i statsstøtte - da er det rimelig at vi som betaler kalaset kan stille noen høyst rimelige krav! Det betyr at hver eneste orkdaling betaler nesten 100 kroner i året til Museumsjernbanen - ikke bare burde vi ha rett til å bestemme hvor, når og hvordan denne jernbanen skal drives, vi burde sannelig hatt fribilett også, alle sammen!

Desto større grunn for Bjørn Tokle til å vise LITT ydmykhet!

5 kommentarer:

ErikP sa...

For de som blir forvirret og skuffet over at så mange støtter tanken om å sende togtrafikk rett igjennom et boligområde, uten noen som helst pålegg om å økes sikkerhetsarbeidet, på tross av stadige kollisjoner (avstemningen vår har 33% nei og 33% ja) så må man si følgende:

Legg merke til avsteminingen 33% svarer også at banen bør holde seg OVAFOR Svorkmo!

Det betyr at til sammen 67% mener at nok er nok og at enten må Orkla Industrimuseum forbedre seg VESENTLIG, eller stenges ute fra dalføret vårt.

Dessuten leser jeg nøye statistikk på hvem som logger seg på og leser, hvem som skriver - hvor de bor og når de skreiv og hvor de skreiv fra.
Internettet er schnedig slik, en kan følge kabelen praktisk talt helt til lenestolen!

Det er ikke så rart at Museumsledelsen SELV stemmer for å få fortsette som de har gjort - uten pålegg og kontroll fra noen!

Vi skal imidlertid huske dette og holde dem ansvarlige - dersom det går liv på denne lekebanens alter!

DeWalter sa...

Så det du sier er at Orkla Industrimuseum selv er de som har stemt opp dette resultatet, og at du vet hvem som leser sidene dine, og at du kan finne ut hvor de bor og hva de spiste til frokost?
Skremmende

All grunn til å holde seg unna dine anonyme avstemminger altså. Man vet jo aldri hva som kan bli resultatet hvis man stemmer på det motsatte av hva du mener.

ErikP sa...

DeWalter: Dette vet da du alt om, ingen grunn til å spille forbauset eller fortørnet!

Det var vel du som stemte opp politiavstemningen i Sør-trøndelag, var det ikke, med hele ti stemmer fra din maskin på at du er veldig fornøyd med politiet?

Uansett for de som ENDA ikke vet bedre: INGEN er anonyme på Nettet, ikke på Mobiltelefonen heller, alt slikt utsyr har en liten chip som inneholder en unik, såkalt nettadresse.

Alle meldinger, alle mailer, alle klikk på hjemmesider, alle oppslag på Google, alle oppslag på pornosider - ALT logges ikke bare på ett sted men på mange steder.

Det er dette Kripos utnytter når de skal finne folk som driver og laster opp pedofiløe bilder.

Det finnes nå for tiden hundrevis, kanskje tusenvis av programmer, noen gratis andre betal-tjenseter som benytter seg av dette. Kjøper, leiier eller skriver man slike programmer selv, så kan man følge med.

De fleste som driver Blogg, interesserer seg for hva og hvem som besøker sidene. Av og til er det selvforsvar når slemminger logger seg på og Hacker, slik at de kan stenges ute, andre ganger er det mere uhøytidelig, feks når noen stemmer 10 ganger for å påvirke en leserundersøkelse.

Alle leserundersøkelsene her er frivillige, uhøytidelige og uoffisielle. De taes til etteretning.

Se feks undersøkelsen om humper i Fjordgata, som "noen" har stemt opp, til stor forbauselse. For alle klager på humpene - når du snakker med dem, det er bare alle ANDRE som styggkjører og som må humpestoppes!
Og de som mener DET har behov - stort behov for å vinne slike avstemninger.

Og det tar vi med et smil uten å fyre opp de verste konspirasjonsteoriene - slik ER folk ganske enkelt.

Slik ER de på O.I. Museumsjernbanen også!

Det som er bra med DEG DeWalter, er at du tar til motmæle og svarer - det er bra, tausheten har rådd alt for lenge her i dalen.

DeWalter sa...

Det var nok signaturen Ole Morten som stemte 10 ganger på STs meningsmåling, så der er jeg nok uskyldig.
Men din antydning om at jeg har stemt opp fartshumper på Orkanger på din blogg er også betydelig overdrevent. Tror faktisk bare jeg stemte en gang på den. Men jeg hadde et innlegg som jeg betrakter som sakelig, om humpene i Fjordgata.
Men uansett. Jeg mener som deg at diskusjon er fint, men man bør kanskje ikke bli for personlig. (Jeg vet hvor du bor skremsel)Det ødelegger klimaet på sidene dine, og det ender bare med at man sitter å slenger dritt og usakligheter til hverandre. Da slutter ihvertfall jeg å besøke sidene.
Bare et velmenede innspill.

ErikP sa...

Bare ta deg en tur hit du Walter, så skal du få kaffe, wienerbrød må du ta med! (nei jeg ble ikke skremt laaaaaangt i fra!)

Dette med sporbarhet på nett og mobil: For snart 25 år siden gikk jeg Unix-kurs, da var selvsagt nettverk og -teknologi viktig, og vi kikket litt på denne adresseringsteknologien.

Hvert eneste nettverkskort, ruter, mobiltelefon og annet som kan "logge seg på" har en brikke, med et eget nummer som bare akkurat denne enheten har i hele verden.

På slutten av 1970-tallet innførte grunnleggerne av nettet, det amerikanske forsvarets DARPA en unik nummerkode som i dag bestyres av en sivil instans, som gir registrerte fabrikker nummerblokker som de benytter på sine produkter.

Dette overvåkes nøye, fordi det er DETTE som er det egentlige internettet, kommunikasjon mellom enheter som kjenner hverandre igjen på dette nummeret, det vi SER er bare fine bilder.

Den gangen var det plaas til et voldsomt antall enheter 4,8 med 18 nuller bak....

Ettersom det selges et par hundre millioner PCer pr år og ca 1000 millioner mobile enheter (råtips fra min side), altså ca 1,2 milliarder enheter rekker dagens nummer-standard i over 2000 år.

PS :
Var ikke deg jeg tenkte på når det gjaldt oppstemning av fartsdumpene, DET regner jeg med kvinnfolka nedi Fjordgata har tatt seg av.
Det er som regel DE som er mest opptatt av slike dumper, og som jeg har sagt annet steds, er det merkelig nok et par slike som kjører verst i DETTE humpebelagte nabolaget!

 
Blogglisten