fredag 18. september 2009

Tallene begynner omsider å bli klare

Fra Oslo meldes det at 2 Arbeiderparti-representanter ligger på Stryketoppen, bl.a. repr. Bøhler, med ca 2000 strykninger hver - i forhold til folketallet vil alt over 40 strykinger av en representant her i kommunen være noe å legge merke til.

Ettersom jeg tok til orde for å stryke Asphjell, bl.a. på bloggen Orkdalspolitikken, og her i avisa, i innlegg som dessverre ble sensurert, er disse bakgrunnstallene av interesse.

Dersom Asphjell har blitt strøket i Orkanger-kretsen og mer enn 40 strykinger finnes, er det et nyhetsoppslag.

Dersom mer enn 100 har strøket Asphjell kan det forrykke forholdet mellom representantene. Det kan til og med sende Asphjell ut og Haugen inn, her er det små marginer!

Lokalt i kommunevalg har feks ekstrastemmer fra andre lister ført til store forandringer på listene til Orkdal Arbeiderparti, Kurås har vært den politiker som har fått flest tillegsstemmer og har rykket opp blant de som har fått flest stemmer, fra een posisjon langt ned på listene.

Ballen ligger i Sør-Trøndelags hjørne, til å grave frem tallene, avisa har større ressurser for å drive med slikt enn en privatperson!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten