onsdag 16. september 2009

Bilbeltebruk - Fyllekjøring?

Enkelte hevder at det er tillat å sette seg i en bil i beruset tilstand, starte motore, og sette seg der - så lenge man ikke kjører. Dessverre er det nok ikke slik.

Men hvordan slike saker håndteres av politiet, ser man feks på håndteringen av mannen som ble tatt for å kjøre uten førerkort i helga, men med sertifikatbærende kone ved siden av seg : DEN saken blir anmeldt.... så her er det helt tydelig et område hvor det er trynefaktorer ute å går i begge tilfelle!

Men fyllekjøring eller ikke, sovende i fylla i en bil med motoren i gang ?


Undersøk saken! Det ER faktisk ulovlig å sette seg i en bil, sette nøkkelen i tenninga og starte motoren i alkohol-påvirket tilstand!

Sjekk selv!
Det er massevis av eksempler på folk som er blitt bøtelagt og har spikret paller for dette! Har selvsagt ikke opplevd det selv. men min kjødelige far hadde en kollega som ble tatt for akkurat dette, dvs han hadde ikke startet motoren en gang, men pallespikring ble det.

Så her må det være tjenesteforsømmelse fra politmannens side, og helt sikkert SVÆRT godt personlig bekjentskap, ettersom han så gjennom fingrene i dette tilfelle!

Korrupsjon kalles det, når det foregår i Kongo!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten