mandag 14. september 2009

Siste hilsen ved sesongens slutt!

En siste hilsen til baneledelsen ved Thamshavnbanen ved utgangen av årets togsesong :

Vi har heldigvis blitt spart for flere hendelser, og baneledelsen og ikke minst de ansatte skal ha honnør for å ha reagert på utblåsinger her i avisa, selv om ikke vi kritikerne har fått fullt gjennomslag!

Farten HAR blitt redusert, det signaliseres MYE bedre enn før, og det er helt tydelig at årvåkenheten er bedre. Det er bra.

Nå skal vognene snart stalles bort, da kunne det vært lurt, mener jeg, i og med at Thamshavnbanen ikke er en jernbane i vanlig forstand, men et slags fritidsforetak, å markere det på en veldig tydelig måte :

DEKK TIL SKILTENE! SLÅ AV SIGNALLYSENE!

For nå skal det snart ikke gå flere tog på mange mange måneder.

Lag gjerne en liten jippo i avisa om det, slik at flest mulig blir oppmerksomme på det, så har man en god unnskyldning for å komme i avisa til neste vår, når signallysene skal slåes på igjen.

Fordelen med dette er at når lysene igjen slåes på og skiltene dukker fram igjen, så vil flest mulig av oss reagere på FORANDRINGEN, og det må da være bra?

En annen sak i forbrødringens tegn : trekk tilbake anmeldelser, sats på DIALOG i stedet for politi.

Forsøk å oppfør dere som naboer vi vil ha, ikke som det motsatte.

Med to slike enkle tiltak, ville flere stille opp i avisa for å markere at sesongen er slutt og eventuelt starter til neste år igjen, meg innkludert, kanskje til og med Hestad!

Det må da være mye bedre det, enn å ligge i krig med nedre del av dalføret?

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten