torsdag 2. juli 2009

Tregt i avisa Sør-Trøndelag

Det er vel så at alt går med litt mindre fart her ute på "bonbøgda", det er så, men det blir påtakelig når forskjellen er så stor som mellom Sør-Trøndelag og Adresseavisen. Leserinnlegg i S-T kommer ALDRI, eller etter så lang ventetid at det er utdatert.

Det blir trist og tåpelig og helt unødvendig, dersom all debatt som har med Orkdal og Orkanger å gjøre må gå i Adresseavisen. For der kommer saker og ting på skjerm, eller på trykk, uten at avisen bekymrer seg om man er uenig i saksinnholdet.

Derfor sendte vi følgende mail til S-T i formiddag. Vi skal se om det avføder reaksjoner, vi skal se om det blir svar å få overhodet, uansett resultat vil svaret bli lagt ut her, usensurert.

--------------------ooooooo0000000000ooooooooo-----------------------



Hva kommer det av at innlegg i nettdebatten enten forsvinner eller at det tar opp til TO døgn før de blir lagt ut, når identiske innlegg blir lagt ut i Adressa i løpet av en time?

Er det noen spesiell grunn til dette? Er det nødvendig for S-T å sitte å sensurere hvert enkelt innlegg, i motsetning til Adressa, som ser ut til å ta kun en rask sjekk for å kontrollere om Plakatens forutsetninger er overholdt?

Dette med sensur og kontroll ser for øvrig ikke til fungere så voldsomt bra, direkte avspooringer med personangrep i stedet for å holde seg sånn noenlunde til en sak legges ut og får stå uimotsagt i dagesvis........

Dessuten ser det ut til at S-T bevisst tar parti og velger side i den pågående grendastriden, er det bevisst politikk?

Og, når man nå lar innlegg "forsvinne", hvorfor følger ikke S-T vanlig presseskikk som for papir-innlegg og SENDER DET TILBAKE, slik at man kan bruke innlegget hos et annet og mere vennligsinnet pressemedium?

Erik Prestmo. forundret

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten