tirsdag 30. juni 2009

Fylkesordføreren kommer på banen!

Fra kommentarene :
" Tore O. Sandvik sa...
Hei! Leser at du har inngående innsikt i hvordan saker og ting henger sammen i fylkeskommunen og -politikken. Ser ut som du har en rekke gode råd å komme med for hvordan vi bør løse oppgavene, og ikke minst hvordan de ansatte (byråkratene) i fylkeskommunen skjøtter jobben sin for undertegnede og fylkeskommunen. Det ville være uansvarlig å ikke ta dette på alvor, derfor vil jeg invitere deg til et møte med undertegnede og Fylkesrådmannen, som har arbeidsgiveransvaret for de ansatte i fylkeskommunen, slik at du kan få dokumentere det du sier.Akkurat nå er jeg på ferie, men jeg er tilbake i august. Fint om du sender mail til: tore.sandvik@stfk.no, slik at vi kan finne en dato og tidspunkt som passer.Mvh Tore O. Sandvik 29. juni 2009 15:53


Det var da voldsomt, sitter Fylkesordføreren og leser DENNE bloggen, riktignok er han på ferie, men han skulle da ha VIKTIGERE ting å holde på med?

Dette er det ENDELIGE beviset på hvor desperate Arbeiderpartiet har blitt!

Etter å ha sjekka LITT ser det faktisk ut til at det ER Fylkesordføreren selv som har lagt inn et kommentar! Jeg trodde det var en liten herremann som er veldig interessert i tog, men det ser ut til å være genuint.

Javel!

Da tror jeg faktisk at Fylkesmannen kan spare seg SARKASME når han skal forsøke å kommunisere med vanlige mennesker og vanlige velgere.

Dersom har tror at jeg IKKE ville ha noe å bidra med, så vel, det kan jeg leve med.

Men det Arbeiderpartipolitikeren skal vokte seg VEL for, det er å ta en ovenfra og nedad holdning til vanlige mennesker og vanlige arbeidsfolk i dette landet.

Han sitter der han sitter fordi mennesker med langt mindre utdannelse enn ham, og sikkert med mindre innsikt i dagliglivets fortredeligheter på et lite kontor, har gjort et kollosalt arbeid gjennom mange, mange generasjoner - lenge for Sandvik ble født!

Han sitter der han sitter pga slitet til generasjoner før ham, med mindre utdannelse, det er så, men med tusen ganger mere politisk innsikt, livserfaring og ikke minst politsk kløkt.

Som det nå er bidrar Sandvik til å kaste bensin på et allerede opphetet grendapolitisk bål, ved å støtte Orkdals mest bevisste maktpolitiker og gjennom tidene mest bevisste grendapolitiker, som aldri har gjort annet enn å forsøke å sette bygda og si egen lille grend foran en avbalansert og rettferdig utvikling i Orkdal.

Til og med hans egne partifeller i Orkdal er oppgitte over Sandviks politiske kamerat, Asphjell!

Til og med hans egne partifeller på Orkanger ser klart at Asphjell og Sandvik er i ferd med å sette Arbeiderpartiet i gapestokken her i Orkdal.

I stedet for å forsøke å latterligjøre meg, og dermed sine egne partifeller, ved å "invitere" meg til samtale og "gode råd" på kontoret, bør Sandvik løfte telefonen og snakke med Statsministerens koffertbærer, og råde Statsministeren til å holde seg LANGT UNNA Orkdalshallen den 4. September.

Dere kommer til fortrengsel for små barn som skulle ha spilt Nattcup! Dere er i ferd med å rasere et arrangement som har god tradisjon på ORKANGER.

Ingen ønsker dere her, den 4. September.

Ingen ønsker at dere skal bruke Idrettshallen til et politisk valgkamp-jippo som går MOT Orkanger-velgernes interesser.

DERE ER IKKE VELKOMNE PÅ ORKANGER.

Ingen ønsker at dere skal bruke Statsministeren til å trekke folk til hallen, slik at et idrettslag - Orkdal Idrettslag, heimehørende på Fannrem, kan tjene penger på alkoholservering og alkoholkonsum, med tilhørende utspying og tilgrising av hallen! Det har skjedd før, ved slike arrangementer, og hvor frivillge idrettsledere har måttet bruke av fritida si etterpå, for å gjøre reint etter svineriet.


Ingen på Orkanger ønsker at Asphjell skal få anledning til å bruke Statsministeren til å få fordeler i grendastriden her i dalen og tvinge igjennom en Hall 3 på Follo, Fannremsmoen til fortrengsel for og til rasering av Orklahallen, den hallen dere nå har planlagt å feste i den 4 september.

Dessverre er det blitt slik at budsjettpolitiske saker henger nøye sammen.

Når Sandvik vil bruke 600 000 på å forsøke å kjøpe seg politisk gunst ved å gi disse pengene til Storås-festivalen, så tar han samtidig penger fra et allerede stramt budsjett. I parantes kaller vi slikt stemmekjøp for politisk korrupsjon, når det foregår i land vi IKKE liker å sammenligne oss med.

Når Sandvik og hans byråkrater i fylket samtidig forsøker å legge press på Orkdal kommune, ved å true oss til å flytte ungdomsskolene til Follo, som atter er i Asphjells nedslagsfelt, så er det en side av samme sak.

Ved å flytte Ungdomsskolen og Idrettshall til Follo, trues Idrettsparken av rasering sammen med ungdomsskolen på Orkanger, Grøtte på Fannrem og Årlivoll på Svorkmo. Det er samme sak og det er politisk utpressing av verste merke, når man truer oss med enten å følge påbud fra fylket, eller å risikere ikke få et øre til bygging av en liten (og passende tilpasset) gymnstikksal på Follo.

Vi har på Orkanger et alternativt forslag til skoleutbygging. Det er i samarbeid med industri og næringsliv, som har stor interesse av å få direkte kontakt med det som er videregående skole på Follo og i Meldal i dag, og flytte det til ei ledig og byggeklar tomt ved Grønøra.

Det finnes til og med næringsiteresser som er villige til å BYGGE den nye skolen og leie det ut til fylket! Da blir det mange ganger 600 000 til overs for å støtte festivaler med!

Vi skal ha oss frabedt budsjettpolitisk pengeutpressing. Vi skal ha oss frabedt slik oppførsel.

Og vi forlanger å få god tid til å kunne utrede Orkdal 2040 og bestemme selv hvilken struktur vi skal ha i dette dalføret, uten det vanlige politiske bakspillet fra Ashjell og hans fløy av Arbeiderpartiet.

Vi forlanger å bli tatt på alvor og behandlet med verdighet.

I stedet kommer du med trusler mot det politiske apparatet, og sarkasme mot meg, som kun er en av dine menige velgere. Og vil sprenge deg inn i den hallen dere forsøker å ødelegge av all makt, for å sole dere i glansen av Statsministeren.

DERE ER IKKE VELKOMNE PÅ ORKANGER.

Dra til Fannrem i stedet. Eller dra til helvete. For oss kan det se ut til å være to sider av samme sak!

2 kommentarer:

tora sa...

Jeg synes det er litt drøyt å sammenligne Fannrem med Helvete

ErikP sa...

Det er jeg enig i, det var for drøyt.

Men samtidig skal du vite at det er svært, svært mange som er helvetes lei de stadige bakholdsangrepene fra fannræmmen!

Bli med å få slutt på det, så forsvinner ufin språkbruk også!

 
Blogglisten