lørdag 8. august 2009

Mere nettdebatt

Fremdeles er det flere døgn å vente på at innlegg kan eller ikke kan komme på nettsidene til Sør-Trøndelag

Fremdeles i følge en Vantro Thomas, som etterspør Tiltak og ikke bare prat (hva annet er en nettdebatt enn prat?) her er svaret :
*******************

Saksopplysning

Det er levert et alvorlig og seriøst alternativt forslag til videre drøfting hos orføreren i Orkdal i denne uke.

Det kan bety at det åpnes for politisk behandling av banens videre skjebne i Orkdal på to forskjellige fronter i tiden som kommer.

En er i trafikksikkerhetsutvalget, hvor det vil bli meget vanskelig å komme unna tiltak, tiltak som blir kostbare for banen og som vil være livsviktige så og si for Orkdalingene.

Det andre forslaget som kanskje vil bli seriøst vurdert og viderebehandlet vil bety en total omveltning i alle planer og noe som peker mot fremtiden og en helt annen tankegang enn å drive å rote i fortiden.

Det er for tidlig å komme med detaljer, men det er et prosjekt som peker på alternativ bruk av banen, har muligheter for statlig delfinansiering og som har transportpolitisk betydning langt ut over Orkdal. Det kan bli et like revolusjonerende prosjekt som banen en gang var, i beste Thams-ånd.

time vil sjåv.

Det er på tide å tenke nytt, slik det har vært hittil kan vi ikke fortsette.

Det er heller ikke fruktbart å forsøke å gjøre debatten omkring banen til en debatt om og omkring min person, jeg målbærer meninger og holdninger som er utrolig utbredt langs banen.

Å personfiksere enhver debatt "minner faktisk om det min første kone og hennes mor dreiv på med i tide og utide", som en kjenning en gang uttrykte det - det var antakelig heller ikke særlig fruktbart, og de som driver med slikt bør nok tenke gjennom hvordan de tenker og hormon-nivå og -sammensetning!

LOL.

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten