torsdag 16. juli 2009

Valgkampåpning 4. september, glem ikke Arne L. Haugen!

Ikke glem Haugen!

Arne L.Haugen representerer også distriktet vårt, og han skal selvsagt på valgkampåpning sammen med Stoltenberg.Dette enkle faktum er så langt "glemt"!

Selv om Haugen er en liberal og likandes politiker, tror jeg ikke han er komfortabel med koblingen vi nå ser mellom valgkampåpning og fest med DDE.

Jeg tror også Haugen har såpass i hauet at han skjønner at koplingen mellom valgkamp og fest med skjenking ikke smaker særlig bra. Om dette hadde foregått i et Latin-amrikansk land, er jeg sikker på at Haugen hadde vært enig med meg - det smaker av forsøk på stemmekjøp!

Det er gorilla-regimene i Latin-amerika som er beryktet for å skaffe seg stemmer ved å skjenke befolkningen før valg!

Derfor kunne kanskje Haugen TA OVER valgkampåpningen og flytte den til Meldal?

Slik at vi er sikre på at det ikke finnes noen politisk kopling mellom dansefest og stemmesanking? For ingen skal komme og fortelle meg at DDE er det som er viktig på et politisk møte, jeg har enda til gode å finne Soria-Moria i sangtekstene deres, selv om noen av dem er gode.

Men får vi flyttet Stoltenberg til Meldal, sammen med Giske og Asphjell, så faller jo hele grunnlaget for OIL's dansefest bort!
For det var vel poltikken som fortrengte håndballpikene, ikke DDE?

Og da er jo hele problemet løst : Hallen blir ledig til håndball, og ikke tilgriset av dansefest-fyll, valkampen åpnes i Meldal, de som er interessert har bil allikevel og kan sikkert svippe oppover en tur.

Dette fikser du Haugen!

7 kommentarer:

Unknown sa...

Haha! DDE synger faktisk om Soria Moria i refrenget til "Det umulige er mulig":

Vi vesst at det va mulig det umulige
Vindmølla gi tapt for Don Quijote
Vi trudd på det utrulige
på Soria Moria, Soria Moria slott

ErikP sa...

He he utrolig hvor historieløse ungdommen er!

1 Soria Moria, tradisjonelt navn på drømmelandet, bl.a. nevnt i sangtekster av Åge Aleksandersen midt på 1980-tallet, Eldorado......

2 Soria Moria politisk slagord og mantra, en allegori på drømmelandet, som skal antyde veien til det fremtidige drømmelandet satt i regi og styrt av "De Rød-Grønne" en politisk allianse som led havari tidlig i den første 4-års perioden og som siden har ligget på sotteseng. Det beste bildet på hvor langt det er mellom liv og lære, hvor langt unna vi er drømmelandet, så holder det med å kaste blikket på NAV-reformen og se hva for slags soria-moria vi har i vente!

Du har fullstedig misforstått sangteksten Erik, i allefall i denne sammenhengen, DDE snakker om noe heeeelt annet, de drømmer romantiske drømmer de, Soria Moria i samme åndedrett som Asphjell, Haugen og Stoltenberg handler om MAKT of TAP av makt, det var i allefall DET jeg forsøkte å få fram her!.

Unknown sa...

Å bli kalt ungdom tolker jeg positivt, takk for det!

Jeg er fullstendig klar over at det dreier seg om 2 ulike betydninger av "Soria Moria", men jeg måtte bare komme med et lite humoristisk stikk når du sa at DDE ikke har sunget om det.

I teksten til Eldorado med Åge så nevnes derimot ikke Soria Moria.

ErikP sa...

Å du veit, i forhold til meg er snat ALLE ungdommer (eneste fordel : snart er alle hukjønn ungpiker!)
Helt greit med et lite stikk, men jeg velger nå å se det som er korreksjon da, det er mye vitsen med et slikt medium det, at man kan rette opp at feila fra i går.

Men Åge har da soriamoria et eller annet sted? I SANGEN Eldorado har du uten tvil rett. Er sangene til Åge elektronisk søkbare? Eller var det han som skrev teksten til DDE?

Uansett, skal ikke i hallen under noen omstendighet jeg, 4. september!

Og jeg er ikke særlig imponert eller fornøyd med den politiske soriamoria, som har blitt rein svada. Omtrent som Willock seint på 1980-tallet, svada og svada og ingenting skjedde.

Unknown sa...

Det var jo strengt tatt en form for korrigering siden DDE pr. def. har en sang om Soria Moria! ;-)

Når det gjelder Åge så var han medprodusent på en plate som heter Soria Moria av Bjølsen Valsemølle, og jeg tror han var med og sang på tittelsporet. Albumet ligger på Spotify.

tora sa...

Skulle til å vise til DDE-teksten jeg óg, og jeg er klar over at Soria Moria har flere betydninger.

Jeg har bare et enkelt spørsmål, har du tatt kontakt med Arne L. Haugen angående dette, satser du på at han leser bloggen din, eller ser du på dette som like usannsynlig som jeg gjør?

ErikP sa...

Arne L Haugen leser antakelig ikke mange blogger.... selv om han er en utrolig ungdomslig 70-åring!

Men fylkesordføreren har jo vært innom her og gulpet opp litt, så jeg regner med at AP lleser nøye all kritikk, det som skjer fra nå og til valget er utrolig viktig for dem! Men å håpe på kurskorreksjon fra det hold, eller å innrømme at man har tabbet seg ut? Neppe..... det blir nok FrP i år.

 
Blogglisten