mandag 13. juli 2009

Fra S-T :

"Thm 09.07.09 - 22:05
Thamshavn banen finnes ikke nyttig for NOEN av de som bor i Orkdal, Meldal og nabokommunene i rundt, klart at de ekle slimete tyskerne som holdt på å ta over landet Norge syns det er morsomt å sige nedover dalen i toget, men IKKE for noen i og ved thamshavnbanens naboer er banen nyttig å ha i det hele tatt,, hva med å ha brukt alle de millionene av krones som brukes på banen til gang og sykkelveg, utbedring av veger osv som vi faktisk har NYTTE av, vi er inne i 2009, ALDRI har vegene i og ved orkdal/ Meldal vært så til nedfalls.........

........
Helt ok med museum, utstilling av togene osv å at historien ikke glemmes, men når det gjelds di gamle skinnene så burde dem blitt lagt ned å blitt satsa på veg og sikkerhet for barn, bilister og ellers vegfarende;)
Av: Nicky


Endelig en fornuftig sjel! 13.07.09 - 14:51
Jeg er helt enig med Nicky!
Av: Brutus

Absolutt! Det er helt utrolig at ikke Orkla ser dette selv, det selvfølgelige, og at man ikke legger seg FLAT og lover bot og bedring, hver gang det skjer et uhell!

Det er komplett uforståelig at man ikke selv ser, der oppe på Løkken, at den steile holdningen, truslene om erstatningskrav og det at de faktisk anmelder og krever erstatning for å kjøre på folk, er den største trusselen mot banens fortsatte eksistens!

Jeg har latt meg fortelle at Orkla har en pressetalsmann ansatt på Løkken. Det var nytt for meg, denne Tokle dukker alltid opp i alle sammenhenger når banen skal profileres - enten det er positivt eller negatvt.

Det er nå på tide at denne person viser oss at han er i besittelse av profesjonelle evner i så måte, kommer på banen og forviser Tokle til det han SKAL drive med.

Pressetalsmanne bør gi oss alle en uforbeholden unnskyldning, fortelle oss at de skjønner og anerkjenner at vi aldri noensinne mer kommer til å betrakte banen som et jernbanetog (i drift), men mere som en opplevelse, på linje med en berg-og-dalbane.

Denne banen kan ikke og skal ikke ha forkjørsrett i et moderne trafikkbilde, og kjøreinnstruks og sikkerhet skal legges opp deretter.

Til sist kan pressetalsmannen være såpass ydmyk at han gir påkjørte og anmeldte en uforbeholden unnskyldning, og trekker tilbake eller betaler tilbake alle erstatningskrav!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten