fredag 5. februar 2010

Frp-politiker sjokkerte med flyktningutspill

Fra Sør-Trøndelag :

"Frp-politiker sjokkerte med flyktningutspill
«Den siste generasjon som er hvite», «svartinger» og «utspekulerte kjeltringer» er noen av uttrykkene Frp-politiker Ole Elling Aarvik bruker når han skal begrunne at han er imot bosetting av flyktninger i Skaun."




Les hele artikkelen her :

http://www.avisa-st.no/nyheter/politikk/article1251937.ece

*****************

Vi har naturligvis en kommentar til et SÅ interessant oppslag, men dessverre, det ser ikke ut til å passere sensuren i Søra. Der skjer det mye rart i dag, en annen kommentart kom inn: en heia-politikerne kommentar, med forutsigbart angrep på FRP.

Detr rare er at FrP's leder til og med angriper mannen, hva er det som foregår, har ikke nordmenn lov til å tenke høyt lenger?

Well - heldigvis finnes det en åpen råk i isen, så kommentaren min kan du i allefall få lese her:

Midrid W. Gimseng:
Sitat "- Jeg tolker uttalelsen som rasistisk. For meg er ikke noen mennesker verdt mer enn andre mennesker, sier Mildrid W. Gimseng (SV)"

Det sies at ca 70% av norske kommunestyrerepresentanter er lærere. I tillegg har SV overtatt det gamle venstres rolle som lærerparti nummer en.

Det er derfor ganske godt belegg for å tippe at Mildrid Gimseng ombestemmer seg, den dagen det blir snakk om å redusere lærerlønningene, når kassen er tom og hele oljeformuen har gått til omsorg for fremmede land og kulturer og har blitt brukt opp på innvandrere som skal tvangsinnmeldes i bygdekommuner, på tross av at de selv ser it til å foretrekke Oslo, som er det nærmeste vi har en storby!"

---------------

Men det er flere enn Gimseng som er på banen, og et samtemt politikerkorps fra Skaun er på banen og sier noe helt annet til avisa enn det de sier til oss på tomannshånd :

Diskuter SAKEN ikke semantikk!

Jeg bruker ikke Aarviks benevnelser, men EN ting er klart: hver eneste kveld er det bortimot 2000 millioner mennesker som legger seg sultne. For alle dem er det en drøm og en paradistilværelse å få komme hit til Norge.


Vi har et oljefond på ca 2000 milliarder, delt på innbyggerne "eier" vi litt under 400 000 hver av oss.
Men kommer det bare 100 millioner sultne hit blir det bare 20 000 igjen, og da er Norges handlingsfrihet borte, da har vi spilt bort hele rikdommen vår på en enarmet banditt!


Det er derfor vi har innvandringsstopp i Norge siden 1974.

Og derfor er det legitimt å være UENIG i alle bruddene vi ser på den vedtatte innvarndringsstoppen, den er nødvendig!


Men det er typisk av politikere og journalister å tvinge fram en situasjon hvor man kan ha debatt om noe annet, nemlig en debatt om noen ORD.

For folk som har oppholdt seg utenlands lenger enn et par 14-dagers turer til Mallorca, er det gammelt nytt at rasismen lever over alt, og at de som er mørkere i huden enn bleikansiktene i Norge er akkurat like mye rasister i sine heimemiljø som oss!

Diskuter saken Aarvik tar opp, ikke måten han blir fremstilt på i avisa!

Alle bør se det han tar opp: gjengkriminalitet, massevoldtekter (fantes det langsAkerselva før 1971?) Dopsmugling (Khat), overføring av penger som i følge POS kommer terrornettverkene til gode, manglende respekt for norske verdier, innklusive trykke og talefrihet, respekt for norske kvinner ikke minst.


I følge politiets offisielle statistikk, står nå innvandrergruppene for over 50% av den grove voldskriminaliteten i dette landet, innklusive drap. Det er sensasjonelt og det snakkes lite om......

Men tenk på det! Halvparten av drapene, overfallene, voldtektene og grov mishandling kunne ha vært borte om vi hadde stelt oss annerledes!

Nei det er mange argumenter som tyder på at Aarvik er inne på noe....


Ingen kommentarer:

 
Blogglisten