lørdag 3. oktober 2009

Mogård-Larsen snakket usant om billettsalget

Fra Sør-Trøndelag :
"Mogård-Larsen snakket usant om billettsalget
Styreleder og daglig leder i Storåsfestivalen, Erlend Mogård-Larsen, innrømmer å ha oppgitt feil billettsalg for å gi seg selv arbeidsro."


I et fornuftig innlegg i nettdebatten reiser Bernie, som vi gjenkjenner fra vår entusiastiske CD-leverandør, fornuftige og vettuge problemstillinger, med bl.a. krav om mere vekt på lokale band, og mer populære band hos brede publikumsmasser. (vedder for øvrig på at Bernie er oppdatert der!)

Lytt til Bernie!

Han vet hva han snakker om og har kontaktflate som går utenpå de fleste i denne saken, de fleste i styret i Storåsfestivalen vil jeg tro.

Det han sier uttrykker på en langt bedre måte de tanker jeg har gjort meg rundt Storåsfestivalen.
Heller ukjente lokale band enn ukjente nisjeband fra ei bygd i England eller USA, de kommer bare fra lokalsamfunn de kara også og det hjelper ikke hvor store de kan BLI, dersom ingen kommer å hører dem.

En festival for personlig navlebeskuelse for et par halvgamle karer er ikke et arrangement som forsvarer hverken kommunal eller fylkes-støtte, og slett ikke frivillig og gratis dugnadsinnsats av bygdefolket.

Storås 1 var sikkert en god ide - en gang. Nå er det økonomisk bakrus, det er ulovlig å drive for kreditorenes regning, hadde dette vært gamle dagers England, hadde gjeldsfengsel vært neste stoppested og fattighuset deretter.

Men nå må vel selv Fylkesordføreren skjønne at han skal holde pengesekken lukket for dette arrangementet?

Og da blir spørsmålet : hvor stort er det reelle komersielle underskuddet uten offentlig støtte?

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten