lørdag 1. august 2009

Brev fra BINGA!

Atter en togulykke ved thamshavnbanen, denne gangen ved blåsmo, der en persjonbil ble påkjørt i siden.

Det er en lysmarkert togovergang så bilisten har nok ikke oppdaget det lille blinkende lyset, så toget ramet inn i volvo stasjonsvogna. Ingen persjoner kom til skade.

Politiet ble kontaktet av togpersjonalet, men de hadde ingen intresse av folkets ve og vell og ignorerte hele greia. Bra de har fått mere lønn da, så de kan ha råd til å kjøpe Donuts om kveldene på oss skattebetaleres regning.

Sjåføren av bilen var sterkt preget av sjokk men ble av venner plukket opp og de samme vennene hentet bilen hans slik at den ikke ble stående ulåst ved jernbane sporet. Bra noen bryr seg, siden våre skattepenger er uten virkning etter kl 1600


MVH Bjørn I Johansen

Kommentar til BI J's innlegg:
Bra at noen bryr seg! For dette handler ikke om istykkerslåtte biler, og kostbare småskader på et lokomotiv som helst skulle ha stått permanent inne på et museum, det handler om vennene våre, deres liv og helse. Og sjokk og trauma for de som er så uheldige å "møte" toget!

Denne sjåføren hadde råflaks.
Bilen ble truffet i HØYRE side. Sjåføren var alene. Det var en god gammel VOLVO. Hadde ikke alle disse faktorene vært på hans side, hadde vi snakket om mer enn sjokk..... tenk deg en Think eller en Smart......!

Et tog - selv et så saktegående tog som Thamshavnbanen - har mer enn nok bevegelses-energi til å sette fyr på en personbil. Brenner bilen, tar det nok fort fyr i toget også.

At ikke Tokle & Co. er såpass oppegående at de ser trusselen som ligger i det, er en gåte...... at de ikke ser trusselen mot toget sitt og arbeidsplassen sin, som de selv faktisk utgjør, ved å ha en slik holdning til sikkerhet - total sikkerhet, blir uforståelig.

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten