tirsdag 22. februar 2011

Redaktør A. Morken, avisa Sør-Trøndelag.

Morken er skauning, i alle hans preferanser skinner DET igjennom, og det betyr at han har lite greie på og ingen fingerspitzgefühl når det gjelder å balansere mellom fraksjonene i bygdastriden i Orkdal. Han jobber i en formelt sett fristilt lokalavis, som tradisjonelt var en Venstreavis, og hvor styret fremdeles er sterkt preget av partiet venstre.

Han har gjennom år arbeidet tett med distriktets fremste venstrepolitiker, tidligere ordfører A. Grønset. 

DET har gitt seg mange rare manifestasjoner, feks under "opprøret" rundt Nedre Rømme, hvor Idrettsparkens Venner stilte seg i bresjen og arrangerte fakkeltog, noe som Grønset tok svært personlig :"de demonstrerer jo mot MEG!" og hvor Morken sørget for at Grønset ble skjermet, ved å nekte å ta inn tilsvar til raljerende utsagn fra den samme Grønset i avisa.

Men det stopper ikke der, Morken arbeidet tett sammen med Grønset, L. Skuterud og andre venstrepolitikere under "week-end kuppet", hvor man forsøkte å vippe motforestillinger til side og kuppe formannskapet, ved å lansere Hall 3 på Follo, som et "gratisprosjekt" finansiert av staten og uten driftsutgifter.

Det hele var så forjævlig planlagt at mediamonopolet i dalføret skulle utnyttes fullt ut. Lanseringen kom på lørdag, neste avis på tirsdag, og møtet ville være avviklet for hverken OIF, Idrettsparkens Venner, Arbeiderpartiet eller andre interesserte hadde fått kommet til orde, og bløffen ville ha vært fullkommen.

Fordi : Hall 3 på Follo er en direkte trussel mot Orklahallen i Idrettsparken.

Driftsutgifter VIL bli fordoblet, fordi mennesker ikke kan være på 2 steder samtidig og fordi det finnes noe som disse herre ikke er vant til å forholde seg til, tydeligvis, nemlig en fagforening for kommunalt ansatte, som sørger for at det ikke er og ikke vil bli mulig å kjeppjage folk rundt omkring i dalføret og gjøre doibbelt jobb for samme betaling!

Heldigvis ble kuppforsøket avvist av et oppegående kommunestyre, og man trodde at freden kunne senkje seg over dalføret, og at bygdastriden etter hvert kunne tones ned.

MEN NEI DA!  Nå lanserer rektor på Follo atter hallplaner!  Det skal visst være gratis denne gangen og, eller svært billig!  Og støtten kommer - forutsigbart nok fra Venstre og fra redaktør Morken.

Er det ingen av disse folkene som er i stand til å lese en teknisk tegning?  Er det ingen som er i stand til å vurdere BEHOV?  Med den nye Hall 3 i Idrettsparken med tilhørende flerbrukshall som fornuftigvis også kom på plass, vil vi ha NOK kapasitet i et kort tidsperspektiv.

En fullverdig Idrettshall på Follo VIL fordoble driftsutgiftene til kommunen, det vil blakke idrettslagene, fordi all hallleie vil stige, dette vil gå over ett budsjett....

Vidregående skole på Follo har ikke noe behov for en fullverdig idrettshall, de har behov for en gymnastikksal og det får de.  En slik hall som nå lanseres må fylles med aktivitet, både på dag og kveldstid, og det går på bekostning av Orklahallen.

At krefter på Fannremsmoen helst ser at Orklamessa, en gang i året, helst kunne flyttes oppover dalen får så være, bilen ER oppfunnet og folk strømmer til dagens arrangement!

I dagen leder i Sør-Trøndelag tar redaktør Morken atter til orde for at ny Hall 3 skal utredes enda en gang på Follo!

Dagens leder feks, er en HÅN mot Orkanger, OIF, Idrettsparkens Venner og folkemeningen på Orkanger. Den dagen det virkelig går opp for folk hvordan Red. Morken manipulerer bak kulissene og er med på nesten hva som helst av politiske utspill mot vitale interesser for stedet, gjør flere som meg, ser etter på nettet klokka 12:30 kvelden før om det er noe interessant å finne i avisa - og leser det gratis på biblioteket.

Det er på tide å sende et kraftig varsko til styret for Sør-Trøndelag, det er på tide at orkangerfolk sier opp avisa i protest og boykotter den.
Inntil vi er kvitt alle skauningene i redaksjonen, og får nye koster som har virkelig omsorg for stedet vårt!

2 kommentarer:

e ,g. sa...

Hei, ja,la dem få en sjangse til,å komme på banen med ureint trav, er ikke bare, det går ikke an å sette seg opp mot overmakta ,vertfall ikke en Skauning halve staben er jo defra,J P sier at slik vil vi ikke ha det, å slik får han det,den menig mann kommer ikke til ordet.Skal Dem få gjøre flere brølere før noen våkner Stem DEOKRATENE

e ,g. sa...

Hei, ja,la dem få en sjangse til,å komme på banen med ureint trav, er ikke bare, det går ikke an å sette seg opp mot overmakta ,vertfall ikke en Skauning halve staben er jo defra,J P sier at slik vil vi ikke ha det, å slik får han det,den menig mann kommer ikke til ordet.Skal Dem få gjøre flere brølere før noen våkner Stem DEOKRATENE

 
Blogglisten