mandag 3. mai 2010

Brev fra korrespondent

Orkdaling slipper å ta ansvar

En orkdaling slipper å stilles til ansvar for sine kriminelle adferder, han sier selv han er knyttet til Orkdal Lensmannskontor.

Det er uvisst hvordan denne tilknytningen er men i følge orkdalingen er tilknytningen av broderlige bånd så sterke at (sitat : "Jeg kan gjøre hva jeg vil i denne dalen, jeg kan aldri rettsforfølges av Mine Venner ved Orkdal Lensmannskontor").

Mannen har ved flere tilfeller og i en tidsperiode på 30 år utført familie-vold mot barn og kvinner. Dette er han anmeldt for. I tillegg til dette er han ved flere anledninger anmeldt til Orkdal Lensmannskontor for føring av motorvogn under sterk innflytelse av medikamenter, som han til daglig bruker. Dette helt uten at de har etterforsket saken.

Etter en 2 timers samtale med en tjenestemann var undertonen: «det var andre tider under lensmann Engen'' og det var hans intern-politikk som ga denne orkdalingen carte blanche til å utøve vold etter eget godt befinnende.

Hverken skoleverket eller barnevernet i Orkdal ville gjøre noe med dette.
Dette på tross av at barnevernet i Orkdal utstedet en psykolog som så på denne saken og barnepsykiatrien ved Blindern i Oslo hadde i samtaler med denne orkdalingen spurt han om hans forhold til vold som uttryksform.
Der sier han at sparking og slag med knyttet er neve er nødvendig får å få kvinner og barn til å ''lystre hans vilje''.

Dette skriver Orkdal barnevern i sin rapport. Spørsmålet er : hvordan dette kan forkomme uten at reaksjoner ble utført av barnevernet?

Svaret er enkelt i følge denne orkdalingen: "Jeg er sterk knyttet i broderlige bånd med ''Eliten'' i Orkdal kommune". "OG JEG GJØR HVA JEG VIL", sier orkdalingen.

Dette reiser store spørsmål med henhold til dette beskyttende brorskapet i Orkdal Kommune:

Hvem er de?
Hva er deres agenda?
Hvor langt er de villige til å bøye loven i sin streben etter å beskytte sin agenda og sine Brødre?

Etter en anmeldelse på Orkdal Lensmannskontor i 2009 ble saken mot denne orkdalingen henlagt grunnet foreldelsesfrister.
Vi stiller oss undrende til dette da det er beviselig utført vold mot hans samboere også i senere tid.

Men i følge Orkdal Lensmannskontor vil ikke dette kunne bevises da ett sentralt vitne ikke ville stå frem.
Norsk strafferett sier at det er forbudt å ikke møte i retten som vitne om du er innkalt, og dette er brukt i flere andre saker der vold og undertrykkelse har vært temaet.

Det er også påfallende at det ikke finnes interesse hos Orkdal Kommune til å se inn i slike saker.

I følge helse og sosialsjefen kjenner man ikke til at det forekommet slike tilfeller i Orkdal.

Da er det å regne som en merkelig ting at de fremlagte dokumenter i saken kommer fra Orkdal Kommunes eget barnevern.

Skrevet av Bjørn Inge Johansen 03.05.10





[innlegget er noe redigert, saken er nå kjent, det løper en diskusjon på Facebook, og interesserte henvises dit for mere konkret informasjon.]

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten