torsdag 25. juni 2009

Fannremsbyggen er faen ikke sanne!

I Adresseavisen fortelles det at Jorodd Asphjell har "lurt" hall-ledelsen i Idrettsparken og sprengt seg inn med et arrangement for Orkdal (OIL) på bekostning av en nattcup, håndball for piker som skulle gå samme helg.

Asphjell skal arrangere FEST for Stoltenberg og andre koryfeer. På ORKANGER.

Hensikten er selvsagt å berede grunnen for nye pengepakker til sine egne hobbyprosjekter ovafor Follobekken.

Kan vi nå vente generøse statstilskudd, slik at full utbygging av skole kommer på plass på Follo? Kan vi nå vente at EN MANN, som ikke en gang sitter i kommunestyret, på egen hånd og uten å diskutere med sitt eget lokallag i partiet en gang, overstyrer kommunestyret og egenhendig torpederer sentrumsdebatten og Orkdal 2040?

Frekkheten kjenner ingen grenser på Fannrem!

Her kommer de og brøyter håndballpiker av veien for å skaffe plass til politiske kjendiser som er ute i tvilsomt ærende!

For endel år siden døpte man om en gymnastikksal på Grøtte skole: den heter nå Orkdal Samfunnshus. Den gang rakk ikke fantasien lenger enn at det var viktig å få døpt noe, slik at man også kunne flytte samfunnshuset fra Orkanger til Fannrem.

I mangel av noe bedre, og i mangel av et skikkelig hus, og til erstatning for det Samfunnshuset vi hadde på Orkanger, det tidligere Folkets Hus, som var bygd for hånd av medlemmer av Orkanger Arbeiderparti og de fagorganiserte på Orkanger, og som det var så viktig for far til Jorodd, Odd Asphjell å få revet, fant man ikke noe annet enn en skarve gymnastikksal.

Den er ikke bra nok den da, til å holde fest for Stoltenberg?

Neida, som vanlig skal Fannremsbyggen vegetere og spise de beste bitene, de skal HA alt, men vil ikke ha noen ulemper.

Jeg synes ærlig talt at Jorodd Asphjell kan ta med seg venneflokken sin og finne seg en gymnastikksal på bygda, og slippe idrettsungdommen til der den skal være. Enten en gymnastikksal, eller om det er for dårlig for eliten, kan de dra til Trondheim, jeg er sikker på at Britannia har et lokale som passer herskapet!

De får være fornøyd med det de allerede har kavet til seg, og heller støtte Idrettsparken og Hallen der, resten av året, i stedet for bare å skulle benytte seg av den til fest.

Vi er dritt lei Asphjells framferd her i bygda, denne mannen skjønner ikke selv at han ødelegger for sitt parti.

Oppfordringen gjentaes herved:

Dersom du føler du MÅ stemme arbeiderpartiet: STRYK ASPHJELL!
Dersom det er den minste mulighet for det, stem hva som helst annet enn Arbeiderpartiet, slik at de tar tørn og kvitter seg med daulasten.

Asphjell har ikke gjort en tøddel for distriktet etter at han ble valgt inn, det eneste han har gjort tilfaller OIL eller har til hensikt å ødelegge OIF. Han er den ypperste fanatiker i bygdastriden her og fortjener å få annet å gjøre enn å sitte i Oslo.

Og dersom Stoltenberg mener det er riktig å bidra til å forsterke en allerede krass bygdastrid her i dalen, så ser vi i glede fram til at den rød-grønne regjeringen får reisepass til høsten.

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten