lørdag 15. september 2007

Orkla Cup regnet bort

Sakset fra Adresseavisen:
"Orkla Cup regnet bort"

"- Ville blitt potetåker – Vi hadde mye overvann på banene, spesielt på gressbanene. Hadde vi sluppet spillere utpå, ville det blitt en potetåker og kvaliteten på anleggene ville blitt satt kraftig tilbake"

"Fotballskole gjennomføres Klæbu I.L. har også merket været, men klarer likevel å gjennomføre Tine Fotballskole. Frem til lunsj foregikk fotballskolen utendørs, men siden har barna holdt på inne i Idrettshallen."

"På Eberg i Trondheim arrangerer Freidig/Tine fotballskole og der foregår alt utendørs og på Kolstad gjennomføres Parken Cup på tross av været. Der er 58 lag i sving på seks baner. "

Dersom man leser dette i sammenheng er det åpenbart at vi har STØRRE problemer på Orkanger enn hva man har andre steder.

Årsaken til det er manglende oppfølging i Idrettsparken gjennom mange, mange år, og at vi har "bygdapolitikere" som går ut rett før valget og flagger at de prioriterer å investere andre steder i kommunen enn i HELE kommunens felles hovedanlegg for idrett.

Dette er en skam og må rettes opp snarest mulig.

Derfor bør vi snarest reise spørsmålet: hva kan gjøres for å rette på dette?

Det skulle ikke være vanskelig: 200 - 300 meter unna baneanlegget befinner en kommunal pumpestasjon seg.

Der ligger røropplegget klart, det er bare å legge drensrør og koble til og pumpe vekk overflatevannet, slik at vi bedrer kvaliteten på banene!

Klarte man det i Trondheim for 10 - 15 år siden når deres anlegg ble bygd, så skal vi vel klare det i Orkdal nå også!

Dessuten er det på høy tid at det investeres penger og anlegges flere kunstgressbaner i Idrettsparken, kommunen går så det suser økonomsik fikk vi høre før valget! Det er på høy tid å fjerne grusbanen, og flere av de andre slitebananen kan med fordel erstattes med kunstgress de også....

Og det er i IDRETTSPARKEN det skal bygges kunstgress, vi vil ikke la oss avspise av manørvreringer denne gangen. med argumenter for å legge baner i utkantene: det er IDRETTSPARKEN, ORKANGER som har potensialet, det er DER den største befolkningskonsentrasjonen befinner seg.

Der har vi kobling for oppvarming og der har vi PLASS, noe man ikke har hverken på Fannremsmoen eller Follo.....

Gjør nå et grep, innvester i det eksisterende hovedanlegget, og begynn nedbetalingen på den gjelden flertallet som fortsatt styrer Orkdal kommune opparbeidet seg vis-a-vis Orkanger Idrettsforening, den gang man ville selge tomta!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten