onsdag 12. september 2007

Ordførerkabalen - 3

Sakset fra Adresseavisen:

ORKDAL:
Sp med nøkkelen i Orkdal

Senterpartiet sitter trolig med ordførernøkkelen i Orkdal.
Tekst: TOMMY FOSSUM

Senterpartiet får ingen flere kommunestyremedlemmer, men vil være partneren både Arbeiderpartiet og Orkdalslista vil henvende seg for å sikre ordføren.

Ap får 12 representanter i kommunestyret etter å ha kapret tre nye mandater, mens Orkdalslista får ett nytt mandat og sju representanter, ifølge grovtellingen i går kveld.

SV får inn kun en kommunestyrerepresentant (- 2), mens Venstre taper to og får inn tre. Frp beholder sine fire, Krf får fortsatt to, mens Høyre har fortsatt en representant.


- Jeg er forberedt på forhandlinger i Orkdal etter valget, sier sittende ordfører fra Orkdalslista Gunnar Lysholm, som er klar for å fortsette samarbeidskonstellasjonen på borgerlig side.


En skuffelse for velgerne! 11.09.07 - 16:57

Om det mot formodning skulle bli SP som sitter med ordføreren etter "runder" i de neste døgnene, vil det være en skuffelse for mange av velgerne.

SP har stått stille, og har intet resultat som tilsier at de får ordføreren.

Arbeiderpartiet har gjort et brakvalg,
Orkdalslista har gjort et brakvalg.

Velgerne er lei av ideologisk kiv og ikke minst bygdekrangelen som også SP har vært fadder for i Orkdal, ved flere ganger å utfordre idretten, først ved å ville bygge boliger i Idrettsparken, og nå sist ved å være med på forslag om å bygge enda en Idrettshall i kommunen (flytte til mindre urbane strøk....), noe som river økonomien under hallen vi har.

Velgerne er lei maset og kivingen, vi ønsker heller en koalisjon mellom Orkdalslista og AP!

Av: Erik Prestmo

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten